maandag 15 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Muziekvereniging Crescendo timmert aan de weg

Muziekvereniging Crescendo timmert aan de weg

Muziekvereniging Crescendo timmert aan de weg

Bleiswijk – Er zijn de laatste tijd veel veranderingen binnen muziekvereniging Crescendo geweest. Zo is er onder andere sinds drie maanden een nieuw bestuur. Onder leiding van dit nieuwe bestuur is de vereniging druk bezig met uitbreiden en nieuwe leden werven. Als onderdeel hiervan zal Crescendo binnenkort weer twee buitenconcerten geven, te weten op 26 juni om 19.30 uur aan het Hofwijckplantsoen en op 10 juli om 19.30 uur aan de Heemskerkstraat in Bleiswijk. Ook organiseren zij binnenkort gratis proeflessen. Inschrijven hiervoor kan via secretaris@crescendo-bleiswijk.nl. Aan de jongere kinderen is ook gedacht; daarvoor wordt er in september gestart met een nieuwe blokfluit lesgroep. Meer informatie hiervoor is verkrijgbaar via jeugdcommissie@crescendo-bleiswijk.nl.

Check Also

Nationale Modderdag

Nationale Modderdag Bleiswijk – Op 28 juni was het landelijke Modderdag. Tijdens Modderdag ontdekken kinderen …

Geef een reactie