woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Muziekvereniging Crescendo timmert aan de weg

Muziekvereniging Crescendo timmert aan de weg

Muziekvereniging Crescendo timmert aan de weg

Bleiswijk – Er zijn de laatste tijd veel veranderingen binnen muziekvereniging Crescendo geweest. Zo is er onder andere sinds drie maanden een nieuw bestuur. Onder leiding van dit nieuwe bestuur is de vereniging druk bezig met uitbreiden en nieuwe leden werven. Als onderdeel hiervan zal Crescendo binnenkort weer twee buitenconcerten geven, te weten op 26 juni om 19.30 uur aan het Hofwijckplantsoen en op 10 juli om 19.30 uur aan de Heemskerkstraat in Bleiswijk. Ook organiseren zij binnenkort gratis proeflessen. Inschrijven hiervoor kan via secretaris@crescendo-bleiswijk.nl. Aan de jongere kinderen is ook gedacht; daarvoor wordt er in september gestart met een nieuwe blokfluit lesgroep. Meer informatie hiervoor is verkrijgbaar via jeugdcommissie@crescendo-bleiswijk.nl.

Check Also

Aanpak rotondes Klapwijkseweg en Boterdorpseweg

De komende twee jaar voert KWS Infra werkzaamheden uit om de rotondes op de Klapwijkseweg en de Boterdorpseweg veiliger te maken. De werkzaamheden aan de eerste twee rotondes (Randweg-West en Oudelandselaan) zijn afgerond. Dit jaar nog zijn de rotondes aan de Tobias Asserlaan en de Oostmeerlaan aan de beurt. In 2020 volgen de rotondes van Weg ##+## Land, Raadhuislaan en Rodenrijseweg.

Geef een reactie