woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Lezersschrijven » Getuigenoproep ongeluk viswedstrijd

Getuigenoproep ongeluk viswedstrijd

In de zomer van 2007 was ik aanwezig bij het gebouw ’t Schooltje aan de Rottekade bij de viswedstrijd. Was u toen misschien ook aanwezig? Die dag ben ik door een mountainbiker omver gereden. Ik wilde de mountainbiker aanspreken op zijn onverantwoordelijk hard fietsen terwijl door de viswedstrijd rond ’t Schooltje allemaal kinderen aan het vissen waren en over de weg liepen. Die fietser heeft mij toen hard aangereden. Nadien gaf de politie aan dat de fietser had verteld dat hij had geremd. Mijn vraag aan u is of u nog weet wat de mountainbiker direct na het ongeluk tegen mij vertelde toen ik groggy op de grond zat. Door de klap maakte ik een gehele salto en heb nog steeds naweeën van dit ongeluk. Ik weet wie mij heeft aangereden en wil een schadevergoeding eisen. Hiervoor heb ik u nodig. Weet u nog misschien nog iets? Ik hoor het graag van u.

Erik van Vliet
Rottekade 157

Check Also

Licht aan het eind van de tunnel

Als u denkt dat wij hier lijden onder een niet ophoudende soap van toewijzing standplaatsen, …

Geef een reactie