maandag 15 juli 2019 | week 29
Home » Nieuws » Lansingerland Live weer een knallend succes
The Dirty Daddies bleken aan het begin van de zaterdagavond een groot succes.

Lansingerland Live weer een knallend succes

Lansingerland Live weer een knallend succes

Lansingerland – Er was geen oppas meer te krijgen, niet eerder zag je zoveel fietsers – veelal in groepjes – van pakweg tussen de 25 en 50 fietsen, stralende en verwachtingsvolle gezichten en gezwaai onderweg naar de Lansingerlanders die lopend waren. Dat moest toch een reden hebben. Nou die was er: Lansingerland Live, twee dagen lang!

Trees Borkus-Henskens

Zowel vrijdag als zaterdag spoedden honderden festivalgangers zich richting de Berkelseweg waar grote tenten op het evenemententerrein al van verre een groots feest aankondigden. Een festival met een goede naam en bovendien een feest waar je graag bij wilde zijn: met een strakke organisatie en een gevarieerd programma. En met heel veel geluk, want was de eerste editie van Lansingerland Live in 2018 al een zomers succes, ook ditmaal konden organisatoren en bezoekers hun geluk niet op. Nadat zowel vrijdag- als zaterdagochtend de regen met bakken uit de hemel viel klaarde het weer beide dagen op en werd het een zonnig en uitbundig feest.

Negentigers

Terwijl het terrein zich vulde met gasten opende de band It All Started In The Nineties het festival vrijdag laat in de middag. Het programma dat die dag helemaal in het teken van de 90’s stond. Jody Bernal nam vervolgens als dj het podium over en bracht er met zijn muziek al flink de juiste stemming in. Waarna optredens volgden van Lasgo, T-Spoon en 2 Brothers On The 4th Floor. Een feest van herkenning waar dj Paul Elstak rond de klok van twaalven een fraai slot aan wist te geven.
Het podium van het grootste, maar vooral ook gezelligste huiskamerconcert vulde zich zaterdag met de beste popartiesten van Nederlandse bodem. Met halverwege de middag al een opwarmer van Wulf. Groots was vervolgens de komst van The Dirty Daddies; de band die het toegestroomde publiek blij maakte met bekende covers en daarbij spontaan en flitsend het hele podium gebruikte. Iets wat de sfeer zeker verhoogde en blije gezichten opleverde van het massaal toegestroomde publiek. Gevolgd door Van Dik Hout, Racoon en als afsluiter Di-Rect; allemaal bands die hun sporen verdiend hebben.
De laatste knallers vormden het vuurwerk dat om elf uur werd afgestoken na een succesvol en zonnig festival. Als het aan de bezoekers ligt mag er zeker een derde editie volgen.

Check Also

Ondernemers en overheid helpen werkzoekenden met Doe Agenda

Regio - Vrijdag 28 juni ondertekenden Margreet van Driel, wethouder Werk en Inkomen van de gemeente Zoetermeer en voorzitter van de arbeidsmarktregio Zuid Holland Centraal en Corina Holla, voorzitter VNO NCW Den Haag, de Doe Agenda Zuid Holland Centraal. De gemeenten Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer, UWV, vakbonden en VNO NCW West tekenden de samenwerkingsovereenkomst om zich in 2019 en 2020 gezamenlijk in te zetten om zoveel mogelijk werkzoekenden in onze regio werkfit te maken om 170 werkfitte kandidaten aan passend werk te helpen.

Geef een reactie