woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Advertorial » Muller & Co veilt ‘eerste vaatje’ nieuwe haring

Muller & Co veilt ‘eerste vaatje’ nieuwe haring

Muller & Co veilt ‘eerste vaatje’ nieuwe haring

Berkel en Rodenrijs – Heineken zette een openingsbod in van € 1500,- voor het eerste vaatje nieuwe haring dat woensdagavond 12 juni werd geveild bij Muller & Co tijdens de inmiddels traditionele haringparty. Dat liet Lansingerland niet gebeuren en dus werd er goed geboden. Het was uiteindelijk Piet Hijdra die de veilinghamer liet zwijgen na het bod van € 3500,-.

De tuin van Muller & Co stroomde woensdag vol met rond de 250 bezoekers die allemaal mee kwamen genieten van de party die als hoogtepunt niet alleen het verorberen van de smakelijke haring en oesters had. Rond de klok van half zeven werd het podium vrij gemaakt voor ‘veilingmeester’ Robèr Willemsen en het ‘eerste vaatje’ nieuwe haring dat geveild ging worden voor het goede doel.

Succes

De haringparty werd een groot succes waarbij iedereen het naar z’n zin had en genoot van de verse zeeproducten die graag gecombineerd werden met Corenwijn, een wit wijntje of een glas bier. Speciale gast van de avond was Rick Ruisch die als afgevaardigde van Kids Unlimited present was. Aan de veiling was dit goede doel gekoppeld, dus de complete opbrengst van € 3500,- werd dankbaar door hem in ontvangst genomen.
En hoogste bieder Piet? Die gaat met Robèr van Muller & Co een afspraak maken, want die gaat op de door Piet zelf gekozen locatie de schoongemaakte inhoud van het vaatje bij hem uitserveren. Dat wordt een echt Lansingerlands feestje, want Piet heeft een transportbedrijf in Bleiswijk en is zelf inwoner van Berkel en Rodenrijs. Maar ook donderdagmiddag zorgde Robèr weer voor een verrassing; met de ongeveer 150 haringen die woensdagavond resteerden verzorgde hij een smakelijk feestje bij De Oudelandse Hof.

Check Also

Huisvesting voor uitzendkrachten in boerderij Grijpestijn

Bleiswijk - Aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk is een uniek project tot stand gekomen. In de mooie oude boerderij Grijpestijn zijn vier appartementen gerealiseerd waar in totaal 22 uitzendkrachten kunnen wonen. De voorkant van de boerderij blijft intact als woonhuis en is inmiddels verhuurd.

Geef een reactie