maandag 15 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Buurtfeest bewoners Bloemenbuurt

Buurtfeest bewoners Bloemenbuurt

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 22 juni organsieert de buurtgroep van de Bloemenbuurt een wijkfeest. Vorig jaar was door dezelfde groep ook een feest georganiseerd. Vrijwilligers waren op Burendag, de vierde zaterdag in september, in alle vroegte begonnen met de opbouw van het feestterrein, maar door het weer is de hele dag letterlijk in het water gevallen. Dit jaar hoopt de organisatie op beter weer.
De buurtgroep is opgericht om mensen in de wijk te verbinden en kennis met elkaar te laten maken, zodat in tijden van nood makkelijker een beroep gedaan kan worden op buren en kennissen. Tevens is de buurtgroep opgericht om bewoners meer te betrekken en te informeren bij projecten die in de wijk uitgevoerd worden, zoals nieuwbouw van scholen en herstructurering van riolering in de buurt. Het wijkfeest wordt gehouden op het speelplein aan de Gerberasingel tegenover de Albert Heijn. Het opbouwen van de attracties start rond 10.00 uur. De activiteiten beginnen rond 15.00 uur. Er zijn onder andere een luchtkussen, diverse spelletjes, een popcornmachine en een suikerspinnenkraam. Tevens zal er muziek aanwezig zijn. Rond 17.30 uur wordt gestart met een groots opgezette barbecue waar de inwendige mens verzorgd kan worden. Er is ook gedacht aan halal vlees en vegetarische vleesvervangingen.
De jeugdbrandweer is aanwezig voor demonstraties en preventie en Koppert Biological Systems vertelt meer over duurzaamheid. De EHBO is aanwezig ter ondersteuning.

Check Also

Nationale Modderdag

Nationale Modderdag Bleiswijk – Op 28 juni was het landelijke Modderdag. Tijdens Modderdag ontdekken kinderen …

Geef een reactie