woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Shrek op bezoek bij Scouting

Shrek op bezoek bij Scouting

Shrek op bezoek bij Scouting

Bleiswijk – Het jaarlijkse en gezamenlijke pinksterweekend in juni van Scouting Bleiswijk was een groot succes. Ondanks het weer is er genoten van verschillende activiteiten voor jong en oud. Alle speltakken waren aanwezig en overal waren blije gezichten te zien. Dit jaar was het thema ‘Fiona vs. Fiona’. Shrek vond zichzelf niet knap genoeg en heeft een bladzijde uit Merlijns drankjesboek gepikt. Dit bleek echter niet de goede pagina en zo veranderde Shrek in een dubbelganger van Fiona. De kinderen hebben tijdens een vossenjacht de ingrediënten verzameld om dit probleem op te lossen. De Gelaarsde Kat en Donkey hebben de kinderen gevechtstechnieken bijgebracht: er is gelasergamed, een kussengevecht gehouden op een evenwichtsbalk en er was een wedstrijd ringsteken. Kinderen die hier nieuwsgierig van worden of door de leuke verhalen van klasgenoten enthousiast zijn geworden kunnen naar de website van scouting: www.scoutingbleiswijk.nl of mailen naar info@scoutingbleiswijk.nl om vrijblijvend een afspraak te maken om te komen kijken.

Check Also

Aanpak rotondes Klapwijkseweg en Boterdorpseweg

De komende twee jaar voert KWS Infra werkzaamheden uit om de rotondes op de Klapwijkseweg en de Boterdorpseweg veiliger te maken. De werkzaamheden aan de eerste twee rotondes (Randweg-West en Oudelandselaan) zijn afgerond. Dit jaar nog zijn de rotondes aan de Tobias Asserlaan en de Oostmeerlaan aan de beurt. In 2020 volgen de rotondes van Weg ##+## Land, Raadhuislaan en Rodenrijseweg.

Geef een reactie