maandag 15 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Shrek op bezoek bij Scouting

Shrek op bezoek bij Scouting

Shrek op bezoek bij Scouting

Bleiswijk – Het jaarlijkse en gezamenlijke pinksterweekend in juni van Scouting Bleiswijk was een groot succes. Ondanks het weer is er genoten van verschillende activiteiten voor jong en oud. Alle speltakken waren aanwezig en overal waren blije gezichten te zien. Dit jaar was het thema ‘Fiona vs. Fiona’. Shrek vond zichzelf niet knap genoeg en heeft een bladzijde uit Merlijns drankjesboek gepikt. Dit bleek echter niet de goede pagina en zo veranderde Shrek in een dubbelganger van Fiona. De kinderen hebben tijdens een vossenjacht de ingrediënten verzameld om dit probleem op te lossen. De Gelaarsde Kat en Donkey hebben de kinderen gevechtstechnieken bijgebracht: er is gelasergamed, een kussengevecht gehouden op een evenwichtsbalk en er was een wedstrijd ringsteken. Kinderen die hier nieuwsgierig van worden of door de leuke verhalen van klasgenoten enthousiast zijn geworden kunnen naar de website van scouting: www.scoutingbleiswijk.nl of mailen naar info@scoutingbleiswijk.nl om vrijblijvend een afspraak te maken om te komen kijken.

Check Also

Nationale Modderdag

Nationale Modderdag Bleiswijk – Op 28 juni was het landelijke Modderdag. Tijdens Modderdag ontdekken kinderen …

Geef een reactie