woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Advertorial » Gratis automaat en trekhaak op de Mazda CX-5

Gratis automaat en trekhaak op de Mazda CX-5

Bij De Voorstad Zoetermeer

Gratis automaat en trekhaak op de Mazda CX-5

Zoetermeer – Mazda-dealer De Voorstad biedt tijdelijk een unieke actie bij aankoop van een nieuwe Mazda CX-5 uit voorraad. Deze actie gaat gepaard met een voordeel dat de koper nergens anders in Nederland treft.

De Mazda CX-5 is in detail ontworpen rondom de bestuurder. De instap, de trekkracht en het afwerkingsniveau zijn allemaal hoog. Maar het zijn de rij-eigenschappen die deze auto écht naar grote hoogten brengen. Mazda’s geavanceerde Skyactiv Technologie is verder uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Daarbij zorgt het revolutionaire G-Vectoring Control systeem voor nog meer controle. Met zijn trekkracht tot wel 2.100 kg is de Mazda CX-5 de ultieme caravantrekker. Tot slot is deze auto zeer compleet, met standaard LED-koplampen, diverse veiligheidssystemen, MZD Connect multimedia met Apple CarPlay en een hoogwaardige afwerking.

Voordeel

Kopers ontvangen de Mazda CX-5 Comfort Skyactiv-G 165 rijklaar voor € 36.740,- of € 489,- per maand met Private Lease. Daar biedt Mazda-dealer De Voorstad dus uniek actievoordeel bij: een 6-traps automatische transmissie voor de prijs van een handgeschakelde uitvoering én een gratis trekhaak. Het totale voordeel van dit aanbod bedraagt € 2.720.-. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2019 en zolang de voorraad strekt. Belangstellenden kunnen De Voorstad aan de Akkerdreef 383 te Zoetermeer vinden, de showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend.
Informatie: www.devoorstad.nl.

Check Also

Huisvesting voor uitzendkrachten in boerderij Grijpestijn

Bleiswijk - Aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk is een uniek project tot stand gekomen. In de mooie oude boerderij Grijpestijn zijn vier appartementen gerealiseerd waar in totaal 22 uitzendkrachten kunnen wonen. De voorkant van de boerderij blijft intact als woonhuis en is inmiddels verhuurd.

Geef een reactie