woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Advertorial » Laat je verrassen bij IVA Bleiswijk

Laat je verrassen bij IVA Bleiswijk

Laat je verrassen bij IVA Bleiswijk

Bleiswijk – IVA Bleiswijk B.V. – de naam staat voor Inkoop Verkoop Auto’s en geeft dus meteen de kernactiviteiten weer – werkt vanaf een schitterende zichtlocatie. Het bedrijf zit aan de Hoefweg 235 in de oksel van de N209 en de A12 en is goed vanaf de doorgaande weg te zien. Toch zijn er nog altijd inwoners uit Lansingerland die er nog niet zijn geweest. Een gemiste kans.

Het terrein van IVA Bleiswijk is te bereiken via afslag Klappolder; dus komend vanaf Bleiswijk bij de stoplichten rechtsaf richting het veilingterrein en dan vervolgens de eerste links. Met aan je rechterhand de bergen zand op de plek waar voorheen FloraHolland gevestigd was verder doorrijden en parallel blijven rijden met de N209. Dan zie je al snel het bord van IVA Bleiswijk staan dat verder verwijst.

Meer dan 20 jaar

Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 20 jaar en is uitgegroeid tot een landelijk bekend groot Occasion Center. Door het publiceren van de voorraad op internet voor zowel autobedrijven als particulieren is er een grote omloopsnelheid van de voorraad, waardoor de auto’s tegen een scherpe prijs aangeboden kunnen worden. De voorraad is gemiddeld 250 auto’s vanaf bouwjaar 2010 tot nieuw; zowel personenauto’s als lichte bedrijfswagens. Kom je het 12.000 m² grote terrein op, dan kun je meteen al zien dat alles er geordend bij staat. De auto’s allemaal netjes en op merk in een rij opgesteld, gepoetst, geprijsd. Schone parkeerplaatsen, een verzorgd kantoor en bovendien wordt iedereen er netjes ontvangen. Het geeft vertrouwen.
Bedrijfsleider Justin Lewis, al sinds 2006 werkzaam bij IVA Bleiswijk, is zichtbaar trots op zijn directe omgeving: “De door ons aangekochte auto’s worden allemaal door onze inspectieafdeling gecontroleerd op kwaliteit en compleetheid. Pas als hij door onze inspecteurs is goedgekeurd mag hij verkocht worden. Onze inspectieafdeling bestaat uit een eerste monteur met APK bevoegdheid en een fotograaf die alles tot in detail vastlegt, zodat elke belangstellende voordat hij bij ons komt al weet wat de kwaliteit van de auto is.”

Iedereen

Voorheen was er uitsluitend Business to Business koop en verkoop, maar het bedrijf is zich de laatste jaren ook steeds meer op de particulier gaan richten. “De klanten komen overal vandaan. De prijs van onze auto’s is altijd inclusief zes maanden BOVAG en we rekenen geen afleverkosten. Is een auto jonger dan twee jaar dan is die inclusief fabrieksgarantie. Die worden klaargemaakt bij de officiële dealer. Levering is ook mogelijk via uw eigen garagebedrijf.”
IVA Bleiswijk koopt en verkoopt door het hele land en soms daarbuiten. Veel wordt online bekeken waarna belangstellenden langs komen om de auto te bekijken of te laten bekijken. Op jaarbasis worden ruim 2500 auto’s verkocht. Voor de garantieverlening wordt samen gewerkt met Auto Trust; u kunt in het hele land terecht voor de garantie.”

Verhuur

Naast in- en verkoop van auto’s is IVA Bleiswijk tevens het adres voor verhuur van skikoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsendragers. “Heel handig om te weten. Veelal gebruik je die maar eens in het jaar, maar moet je ze wel een heel jaar ergens opbergen. Huur je ze, dan kun je ze na gebruik weer terug brengen; wel zo gemakkelijk!”
Justin: “Het team van IVA Bleiswijk verwelkomt graag iedereen om nader kennis te maken met ons bedrijf en de vele mogelijkheden. We weten zeker dat elke belangstellende verrast is over hetgeen hij hier ziet, dus laat je verrassen!”
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Zondag blijft het hek gesloten.

Check Also

Huisvesting voor uitzendkrachten in boerderij Grijpestijn

Bleiswijk - Aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk is een uniek project tot stand gekomen. In de mooie oude boerderij Grijpestijn zijn vier appartementen gerealiseerd waar in totaal 22 uitzendkrachten kunnen wonen. De voorkant van de boerderij blijft intact als woonhuis en is inmiddels verhuurd.

Geef een reactie