woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Zomerstop Jeugdsoos Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. In verband met een verbouwing is de zomerstop vervroegd ingegaan, zodat de soos nu gesloten is. Planning onder voorbehoud: Megafun 19 en 20 augustus 2019 en Lan@pectos 23 t/m 26 augustus 2019. Informatie: www.pectos.nl.

Zomerbridge Sans Fumée

Bleiswijk – Bridgeclub Sans Fumée houdt deze zomer de Inloop Zomerbridge op een zestal donderdagavonden in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. De resterende data zijn: 20 juni en 4 en 18 juli. Deelnemers kunnen zich tussen 19.00 en 19.20 uur inschrijven, aanvang 19.30 uur. Er worden zes rondes van vier spellen gespeeld. Deelname uitsluitend per paar, deelname kost € 6 per paar; graag gepast betalen. Gezellig bridgen staat voorop. Evenals vorige jaren zijn er weer leuke prijsjes te winnen en wordt er gezorgd voor iets lekkers.

Verzamelbeurs in De Leeuwerik

Bleiswijk – Zaterdag 22 juni wordt van 14.00 tot 17.00 uur weer een verzamelbeurs gehouden in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Er zijn postzegels, ansichtkaarten en andere verzamelobjecten verkrijgbaar. De toegang is gratis. In de vakantiemaanden juli en augustus is er geen verzamelbeurs. Na de zomer vindt op 28 september de volgende beurs in De Leeuwerik plaats. Informatie: Maja en Bert van Kampen, tel. 010-5216622.

Check Also

PRIKBORD REGIO

Gymnastiek 3B-Sociaal Belang Lansingerland – De belangenvereniging organiseert elke woensdag van 09.00 tot 10.00 uur …

Geef een reactie