woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Zomerfeest Het Paleisje

Bergschenhoek – Zaterdag 22 juni organiseert Het Paleisje het jaarlijkse zomerfeest. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur. Het zomerfeest heeft dit jaar als thema ‘de boerderij’. Kinderopvang Het Paleisje Bergschenhoek, Julianalaan 132, zal geheel worden omgetoverd in een leuke boerderijsfeer. Zo zijn er schaapjes, worden er boerderijspelletjes georganiseerd, mogen de kinderen springen op het springkussen en kunnen de kinderen geschminkt worden. Alle activiteiten zijn gratis. Wie een kijkje wil nemen is van harte welkom voor een rondleiding.

Bijeenkomst ZijActief

Bergschenhoek – Donderdag 20 juni organiseert ZijActief weer een bijeenkomst in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Ineke Strouken zal een presentatie geven over de geschiedenis van onze eet- en drinkgewoonten. Ineke Strouken is voormalig directeur van het centrum voor Volkscultuur en ook bekend van tv. Informatie: Agnes van Akelijen-Vink, e-mail: agnesvanakelijen@lijbrandt.nl, tel. 010 – 5215969 / 06 – 26713389. Zaal open om 19.45 uur, aanvang 20.00 uur.

Kledingbank Lansingerland

Bergschenhoek – De Kledingbank Lansingerland is op dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 tot 15.30 uur geopend voor afhalen en brengen van kleding. Adres: Weg en Bos 110 te Bergschenhoek, tel. 06 – 128 899 09. Kijk op de website voor meer informatie: www.kledingbank-lansingerland.nl.

Het water op tijdens Midzomernacht

Bergschenhoek – Vaar onder de zonnewende richting het grote vreugdevuur. Samen de zomer verwelkomen op het water en rond een groot kampvuur. Zo is kanoën toch bedoeld? Iedere maand gaat de Kanoshop het water op met de Friday Night Kayak. Na het verzamelen op de kanosteiger krijg je een korte toelichting op de kanotocht. Uiteraard voor nieuwe gezichten is de spoedcursus kanovaren onderdeel van het programma. Deelname kost € 7,50, inclusief tochtje, drankje, versnapering en uitrusting. Opgeven kan via: levey@kanoshop.nl. Geef daarbij aan of je met eigen boot komt en met hoeveel personen je in wilt stappen in de kano (inclusief peddel + zwemvest en kano van de Kanoshop). Minimum leeftijd: 14 jaar. Datum: vrijdag 21 juni, 18.30 uur verzamelen kanosteiger (Hoeksekade 141, Bergschenhoek), 20.30 uur terugkomst kanosteiger en borrelen.

Check Also

PRIKBORD REGIO

Gymnastiek 3B-Sociaal Belang Lansingerland – De belangenvereniging organiseert elke woensdag van 09.00 tot 10.00 uur …

Geef een reactie