woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Mededeling voor gebruikers Heraut app

Mededeling voor gebruikers Heraut app

Mededeling voor gebruikers Heraut app

Gebruikers van Android die eerder de Heraut app hebben gedownload kunnen problemen ondervinden met de app.
In verband met een nieuwe update kunt u het beste de Heraut app opnieuw downloaden.
Voor gebruikers van IOS (Iphone, Apple Ipad) is dit niet nodig.
Excuus voor het ongemak

De Heraut

Check Also

Poëzieproject Lansingerland 75 jaar Vrijheid van start

Bergschenhoek - Wat betekent vrijheid voor u, voor jou? Die vraag stellen Yvonne van der Kaaij en Cora van der Lee, initiatiefnemers van het Poëzieproject Lansingerland 75 jaar Vrijheid, aan alle inwoners van Lansingerland. Omdat het gedicht centraal staat in het project, moeten de antwoorden in dichtvorm worden verpakt. De 75 meest aansprekende gedichten verschijnen in een bundel. Daarnaast komen er kunstwerkjes, gemaakt door kinderen, in de bundel. Voor de coverfoto van de bundel wordt een fotowedstrijd uitgeschreven. De bundel wordt rond 5 mei 2020 (Bevrijdingsdag) gepresenteerd. Informatie over de wedstrijden volgt later in deze krant.

Geef een reactie