vrijdag 23 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » HBSS – TOGB bij Leonidas

HBSS – TOGB bij Leonidas

Berkel en Rodenrijs – TOGB (za) zal de laatste horde op weg naar de derdeklasse moeten nemen op het terrein van Leonidas tegen het Schiedamse HBSS in Rotterdam Schiebroek. De Schiedammers wisten zich afgelopen zaterdag door een overwinning op Vredenburch te plaatsen voor de finale en treft daar de zaterdagvoetballers van TOGB. De ploeg uit Berkel en Rodenrijs rekende in de halve eindstrijd af met SEV in een verlenging waardoor er een 3-1 eindstand op het bord kwam.
De wedstrijd zaterdag begint om 14.30 uur aan de Erasmussingel.

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Geef een reactie