dinsdag 18 juni 2019 | week 25
Home » Sport » HBSS – TOGB bij Leonidas

HBSS – TOGB bij Leonidas

Berkel en Rodenrijs – TOGB (za) zal de laatste horde op weg naar de derdeklasse moeten nemen op het terrein van Leonidas tegen het Schiedamse HBSS in Rotterdam Schiebroek. De Schiedammers wisten zich afgelopen zaterdag door een overwinning op Vredenburch te plaatsen voor de finale en treft daar de zaterdagvoetballers van TOGB. De ploeg uit Berkel en Rodenrijs rekende in de halve eindstrijd af met SEV in een verlenging waardoor er een 3-1 eindstand op het bord kwam.
De wedstrijd zaterdag begint om 14.30 uur aan de Erasmussingel.

Check Also

Gouden medailles DOTO op NK turnen

Bergschenhoek - Op 25 mei werden in Alkmaar en Duiven de Nederlands Kampioenschappen turnen gehouden. Ook DOTO was met een aantal turners en turnsters van de partij en behaalde diverse medailles.

Geef een reactie