woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » fbpost » Roparunteam40

Roparunteam40

Roparunteam40

Regio – Wat een ervaring, wat een team en wat een doorzettingsvermogen. Ze hebben het weer gedaan, 530 kilometer! Ruim 13.000 kilometer, deze haast niet te bevatten afstand heeft team 40 in 25 voltooide edities van de Roparun hardlopend en fietsend ruim overschreden. 13.000 kilometer, dat is iets verder dan een rondje om de maan! De teamindeling voor 2019 was: Busje 1: Lopers: Jeremy, Xander, Frans en Jan. Fietsers: Marja, Kristel, Samantha en Arine. Busje 2: Lopers: Ina, Frank, Wilfred en Mario. Fietsers: Daniëlle, Nicole, Monique en Peter.
Verzorging: Jasper, Leo, Rob en Alex.

Check Also

Behandeling Carpaal Tunnel Syndroom zeer succesvol

Pijnacker - Bij het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland aan de Stationsstraat 1 in Pijnacker is het sinds 2011 mogelijk om het carpaal tunnel syndroom (CTS) effectief te bestrijden. Als een van de weinige praktijken in Zuid-Holland is er bij deze praktijk een behandelmethode beschikbaar die mensen met een CTS doeltreffend helpt.

Geef een reactie