vrijdag 23 augustus 2019 | week 34
Home » fbpost » Roparunteam40

Roparunteam40

Roparunteam40

Regio – Wat een ervaring, wat een team en wat een doorzettingsvermogen. Ze hebben het weer gedaan, 530 kilometer! Ruim 13.000 kilometer, deze haast niet te bevatten afstand heeft team 40 in 25 voltooide edities van de Roparun hardlopend en fietsend ruim overschreden. 13.000 kilometer, dat is iets verder dan een rondje om de maan! De teamindeling voor 2019 was: Busje 1: Lopers: Jeremy, Xander, Frans en Jan. Fietsers: Marja, Kristel, Samantha en Arine. Busje 2: Lopers: Ina, Frank, Wilfred en Mario. Fietsers: Daniëlle, Nicole, Monique en Peter.
Verzorging: Jasper, Leo, Rob en Alex.

Check Also

Gemeente geeft toelichting op afsluiting rotonde

De afsluiting van de rotonde Oudelandselaan/Klapwijkseweg gedurende drie weken en de overlast en omleidingen als gevolg daarvan roept irritatie bij omwonenden op en brieven met vragen. We gingen verhaal halen bij de gemeente en die heeft alles nog eens op een rij gezet.

Geef een reactie