woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Politieberichten » Bejaarde slachtoffer van babbeltruc met bedreiging

Bejaarde slachtoffer van babbeltruc met bedreiging

Bleiswijk – Een 89-jarige inwoonster van Bleiswijk is donderdag 6 juni slachtoffer geworden van een babbeltruc.
Hierbij werd de vrouw ook door de twee daders bedreigd en bij haar voordeur opzij geduwd om de woning binnen te kunnen gaan. De daders, een man en een vrouw tussen de 30 en 50 jaar waren beiden blank en spraken goed Nederlands. In eerste instantie vroegen zij het slachtoffer geld over te maken t.b.v. kinderen in Afrika.
De man was gekleed in een geruite bloes, mogelijk een bruine broek, lengte 1.80-1.85, de vrouw droeg een witte bloes, zwarte broek, zwarte hoed en een bril. Haar lengte was ongeveer 1.65.
Hebt u iets gezien of gehoord op 6 juni omstreeks 16:00 in de omgeving Hoefweg, omgeving Dorpsstraat / centrum Bleiswijk, vraagt de politie u om deze informatie te melden via telefoonnummer:0900-8844.

Check Also

Gemeente geeft toelichting op afsluiting rotonde

De afsluiting van de rotonde Oudelandselaan/Klapwijkseweg gedurende drie weken en de overlast en omleidingen als gevolg daarvan roept irritatie bij omwonenden op en brieven met vragen. We gingen verhaal halen bij de gemeente en die heeft alles nog eens op een rij gezet.

Geef een reactie