dinsdag 18 juni 2019 | week 25
Home » Politieberichten » Bejaarde slachtoffer van babbeltruc met bedreiging

Bejaarde slachtoffer van babbeltruc met bedreiging

Bleiswijk – Een 89-jarige inwoonster van Bleiswijk is donderdag 6 juni slachtoffer geworden van een babbeltruc.
Hierbij werd de vrouw ook door de twee daders bedreigd en bij haar voordeur opzij geduwd om de woning binnen te kunnen gaan. De daders, een man en een vrouw tussen de 30 en 50 jaar waren beiden blank en spraken goed Nederlands. In eerste instantie vroegen zij het slachtoffer geld over te maken t.b.v. kinderen in Afrika.
De man was gekleed in een geruite bloes, mogelijk een bruine broek, lengte 1.80-1.85, de vrouw droeg een witte bloes, zwarte broek, zwarte hoed en een bril. Haar lengte was ongeveer 1.65.
Hebt u iets gezien of gehoord op 6 juni omstreeks 16:00 in de omgeving Hoefweg, omgeving Dorpsstraat / centrum Bleiswijk, vraagt de politie u om deze informatie te melden via telefoonnummer:0900-8844.

Check Also

Goede jaarcijfers in het Sociaal Domein

Lansingerland - Commissie Samenleving spreekt op maandag 17 juni over de voortgang en resultaten binnen het sociaal domein. Dat betreft de hulp en zorg die in het kader van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) door de gemeente aan inwoners wordt verleend. In het jaaroverzicht 2018 is de centrale vraag: doen we als gemeente de juiste dingen en doen we ze goed? De conclusie is ‘Ja, hoewel er verbeterpunten mogelijk zijn’. Die worden door beleidsaccenten en pilots gerealiseerd.

Geef een reactie