dinsdag 18 juni 2019 | week 25
Home » Algemeen » Sparkling zomerborrel
Lansingerland - De jaarlijkse gezamenlijke zomerborrel, georganiseerd door Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland, wordt gehouden op donderdag 11 juli a.s. van 17.00 tot 19.00 uur in de zomerse binnentuin van Muller ##+##Co., Kerksingel 9, Berkel en Rodenrijs.

Sparkling zomerborrel

Sparkling zomerborrel

Lansingerland – De jaarlijkse gezamenlijke zomerborrel, georganiseerd door Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland, wordt gehouden op donderdag 11 juli a.s. van 17.00 tot 19.00 uur in de zomerse binnentuin van Muller &Co., Kerksingel 9, Berkel en Rodenrijs.

De onderlinge samenwerking tussen leden van Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland is het thema van deze avond. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar te eten. Er wordt een BBQ gehouden (bij minimaal 20 deelnemers). Voor € 19.95 eet je mee. Voor de BBQ graag vooraf aanmelden via: info@ondernemendlansingerland.nl.
De zomerborrel is bedoeld voor leden van VNO-NCW Oostland, Ondernemend Lansingerland EN ondernemers uit de regio die benieuwd zijn naar de netwerken van beide organisaties. Ondernemers verrijken elkaar. Wil jij andere ondernemers enthousiasmeren en kennis laten maken met dit netwerk? Aanmelden kan via: info@ondernemendlansingerland.nl, of via de website. Introducees zijn welkom.

Check Also

Stemronde Talentenbal 2019 van start

De gemeente Lansingerland loopt over van jong talent in de sport én de kunst en cultuur. Een feit om trots op te zijn! Daarom organiseert de gemeente op maandag 8 juli 2019 de vierde editie van het Talentenbal.

Geef een reactie