maandag 16 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Sparkling zomerborrel
Lansingerland - De jaarlijkse gezamenlijke zomerborrel, georganiseerd door Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland, wordt gehouden op donderdag 11 juli a.s. van 17.00 tot 19.00 uur in de zomerse binnentuin van Muller ##+##Co., Kerksingel 9, Berkel en Rodenrijs.

Sparkling zomerborrel

Sparkling zomerborrel

Lansingerland – De jaarlijkse gezamenlijke zomerborrel, georganiseerd door Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland, wordt gehouden op donderdag 11 juli a.s. van 17.00 tot 19.00 uur in de zomerse binnentuin van Muller &Co., Kerksingel 9, Berkel en Rodenrijs.

De onderlinge samenwerking tussen leden van Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland is het thema van deze avond. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar te eten. Er wordt een BBQ gehouden (bij minimaal 20 deelnemers). Voor € 19.95 eet je mee. Voor de BBQ graag vooraf aanmelden via: info@ondernemendlansingerland.nl.
De zomerborrel is bedoeld voor leden van VNO-NCW Oostland, Ondernemend Lansingerland EN ondernemers uit de regio die benieuwd zijn naar de netwerken van beide organisaties. Ondernemers verrijken elkaar. Wil jij andere ondernemers enthousiasmeren en kennis laten maken met dit netwerk? Aanmelden kan via: info@ondernemendlansingerland.nl, of via de website. Introducees zijn welkom.

Check Also

Verdriet en blijdschap gaan hand in hand bij SamenLoop voor Hoop

Lansingerland - Het was voor de eerste keer, maar gezien de vele mooie en positieve reacties waarschijnlijk niet de laatste; de SamenLoop voor Hoop die zowel zaterdag 7 als zondag 8 september het evenemententerrein naast het zwembad vulde met duizenden Lansingerlanders en familieleden. Ze kwamen allemaal voor hetzelfde: samen de emoties beleven die bij kankerpatiënten, ex-patiënten en naasten leven. Het werd een weekend van samen herdenken, steunen en vieren van het leven.

Geef een reactie