donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » De vlag gaat uit voor de 25e kunsttoer

De vlag gaat uit voor de 25e kunsttoer

Lansingerland – Op verscheidene basisscholen in Lansingerland worden in de maand juni vlaggen ontworpen en geschilderd die tijdens de kunsttoer in oktober de dorpskernen een feestelijke aanblik zullen geven. Dit gebeurt onder leiding van enkele kunstenaars van de kunsttoer en de activiteit wordt ondersteund door de firma Talens. Het schema van de workshops ziet er als volgt uit: Woensdag 5 juni ’s morgens op de Koningin Beatrixschool en op donderdag 13 juni Berkel ’s morgens op De Poolster, beiden scholen in Berkel en Rodenrijs. Op donderdag 13 juni en vrijdag 14 juni wordt op CBS De Regenboog en CBS De Vuurvogel zowel ’s morgens als ’s middags door de leerlingen aan de vlag gewerkt. Dinsdag 18 juni zijn de leerlingen van Het Baken in Berkel en Rodenrijs actief en vrijdag 21 juni op De Kwakel. Op donderdag 27 juni wordt op de Anne Frankschool in Bleiswijk aan de vlag gewerkt en op vrijdag 28 juni zijn de leerlingen ’s morgens actief op De Wilgenhoek in Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Snelle, betaalbare en goede huisvesting hoeft geen probleem te zijn

Bergschenhoek - We kennen ze allemaal; de arbeidsmigranten die hier hun handen uit de mouwen steken om werk te verrichten. Met name bij distributiecentra en in de glastuinbouw waar de tuinders veelal een beroep op hen doen, maar huisvesting levert al snel een probleem op. Twee Hoekse ondernemers hebben daar een oplossing voor die zowel snel als goed en betaalbaar is.

Geef een reactie