dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Sport » Honkbal

Honkbal

Bergschenhoek – Afgelopen zaterdag speelde Orioles de wedstrijd tegen Twins in Oosterhout met startend werper Kevin van den Berg. Met een goede eerste slagbeurt kwam Orioles direct met 3 punten voor en tot inning 6 werd de voorsprong gestaag uitgebouwd: stand 2-10. Van den Berg was op de heuvel vervangen door Kelvin Knape, die in inning 7 in de problemen kwam. Met nog een pitcher wissel (Kevin van Veen nam het werpen over) werd de schade beperkt gehouden: 7-10. Einduitslag: 7-13. De terugwedstrijd in Bergschenhoek bracht Yopie Verroen op de heuvel. Er werd veel gewisseld, Orioles toonde veerkracht en zette druk op Twins: 7-7. Lejeun Fransisca werd ingebracht en met alle honken vol sloeg hij een opofferingsvangbal in het rechtsveld. Hierop kon Kevin van Veen het winnende punt scoren: 10-9. Deze wedstrijd was Ogier Martis aanvallend weer sterk met 2 hits en 3 binnengeslagen punten. Orioles kan weer naar boven kijken op de ranglijst en hopen bij de eerste 8 te komen. Hiervoor moet volgende week wel een resultaat gehaald worden tegen UVV uit Utrecht. Op zaterdag de uitwedstrijd in De Meern, Sportpark de Paperclip, aanvang 14.00 uur en op zondag de thuiswedstrijd op het eigen park aan het Sporthoekpad 4, aanvang 14.30 uur. Meer informatie over The Orioles of het spelen van honk- en softbal op orioles.nl.

Check Also

Bekervoetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag: TOGB – Berkel 13.00 uur BVCB – Alexandria’66 14.30 uur Soccer Boys – Xerxes/ …

Geef een reactie