dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Sport » Nationaal jeugd toptoernooi K!ds Unlimited
​​​​​​Berkel en Rodenrijs - TOGB organiseert zaterdag 15 juni voor de zevende keer het K!ds Unlimited U13 en U15 nationaal jeugdtoernooi. De organisatie heeft weer voor een aansprekend deelnemersveld weten te zorgen. Topteams uit Nederland zullen met elkaar om de prijzen strijden. Een deel van de opbrengst van dit toernooi komt ten gunste van de stichting K!ds Unlimited die zich richt op meervoudig complex gehandicapte kinderen.

Nationaal jeugd toptoernooi K!ds Unlimited

Nationaal jeugd toptoernooi K!ds Unlimited

​​​​​​Berkel en Rodenrijs – TOGB organiseert zaterdag 15 juni voor de zevende keer het K!ds Unlimited U13 en U15 nationaal jeugdtoernooi. De organisatie heeft weer voor een aansprekend deelnemersveld weten te zorgen. Topteams uit Nederland zullen met elkaar om de prijzen strijden. Een deel van de opbrengst van dit toernooi komt ten gunste van de stichting K!ds Unlimited die zich richt op meervoudig complex gehandicapte kinderen.

Met het organiseren van dit toernooi wil TOGB blijk geven van haar bredere maatschappelijke betrokkenheid, ook bij diegenen voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Het wordt een dag vol spannende wedstrijden, waarbij plezier en sportiviteit hopelijk de boventoon voeren. Belangrijk bij dit toernooi is vanzelfsprekend respect voor de arbitrage en de tegenstander op het veld en langs de lijn. Een speciaal woord van dank heeft voetbalvereniging TOGB aan de initiatiefnemers en de toernooiorganisatie van deze zevende editie van het jeugdtoernooi.
De wedstrijden beginnen om 10.00 uur. Finales worden gespeeld vanaf 16.00 uur. Van de volgende clubs doen teams mee: TOGB, SC Feyenoord, Fortuna Sittard, Alexandria ’66, Smitshoek, SC ’t Zand, ARC, DHSC, Hollandia, Quick Boys, AFC Amsterdam, De Meern en Unitas ’30.

Kleine stapjes

Stichting K!ds Unlimited is opgericht voor complex meervoudig gehandicapte kinderen. Zij hebben veel (medische) begeleiding nodig zoals fysiotherapie, logopedie en andere erkende vormen van therapie. Een groot deel wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Maar er is veel meer mogelijk dan deze reguliere therapievormen. K!ds Unlimited vindt dat ieder complex meervoudig gehandicapt kind in Nederland de beste kansen moet krijgen. Zij geloven dat ontwikkeling gelukkig maakt. Kleine stapjes vooruit maken grote verschillen voor de kinderen en hun ouders. De stichting wil complex meervoudig gehandicapte kinderen zoveel mogelijk activerende therapieën bieden, die buiten de reguliere vergoedingen vallen in Nederland.

Check Also

Bekervoetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag: TOGB – Berkel 13.00 uur BVCB – Alexandria’66 14.30 uur Soccer Boys – Xerxes/ …

Geef een reactie