dinsdag 18 juni 2019 | week 25
Home » Sport » Hengelsport

Hengelsport

Bleiswijk – Het sportvissen van hengelsportvereniging De Bleiberg is weer begonnen. Op woensdagavond 5 juni is er gevist aan de Hertzstraat in Berkel en Rodenrijs. Het was prima visweer en avontuurlijk viswater (veel karperachtige giebels) en er is goed gevangen. De individuele uitslag is: 1 Piet Rotteveel (3,7 kg.), 2 Hans Speulman (2,9 kg) en 3 Leo Krijgsman (2,6 kg). Er waren 13 deelnemers en totaal is er 20 kg gevangen. De stand voor de beker is: 1. Kees Hulst, 2. Ad de Bruin en 3. Rik Veldhuis. Woensdag 12 juni wordt er gevist in het Lage Bergse Bos bij de skiberg.

Check Also

Gouden medailles DOTO op NK turnen

Bergschenhoek - Op 25 mei werden in Alkmaar en Duiven de Nederlands Kampioenschappen turnen gehouden. Ook DOTO was met een aantal turners en turnsters van de partij en behaalde diverse medailles.

Geef een reactie