dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Slootjessafari bij Rotta

Slootjessafari bij Rotta

Bergschenhoek – Op 15 juni gaan Rotta Rangers (jeugd 7 t/m 12 jaar) op Slootjessafari. Met netjes, zoekkaarten, ‘potten en pannen’ onderzoeken ze wat er in de sloot allemaal aan leven te vinden is. Ook wordt gekeken of de waterkwaliteit bepaald kan worden. De verzamelplek krijgen de kinderen te horen als ze zich hebben aangemeld. De activiteit duurt twee uur en er kunnen per keer maximaal 20 kinderen mee. Deelname kost € 2,- per kind.
Aanmelden kan voor de ochtend (aanvang 10.00 uur) of voor de middag (13.30 uur) via rotta.jeugd@gmail.com.
Graag voor- en achternaam en leeftijd van het kind vermelden.

Check Also

Verdriet en blijdschap gaan hand in hand bij SamenLoop voor Hoop

Lansingerland - Het was voor de eerste keer, maar gezien de vele mooie en positieve reacties waarschijnlijk niet de laatste; de SamenLoop voor Hoop die zowel zaterdag 7 als zondag 8 september het evenemententerrein naast het zwembad vulde met duizenden Lansingerlanders en familieleden. Ze kwamen allemaal voor hetzelfde: samen de emoties beleven die bij kankerpatiënten, ex-patiënten en naasten leven. Het werd een weekend van samen herdenken, steunen en vieren van het leven.

Geef een reactie