maandag 16 september 2019 | week 38
Home » Advertorial » Flinke donatie voor de Zonnebloem

Flinke donatie voor de Zonnebloem

Flinke donatie voor de Zonnebloem

Lansingerland – Nationale Vereniging de Zonnebloem bestaat dit jaar zeventig jaar. Om de vereniging in dit feestelijke jaar een extra steun in de rug te geven, initiëren Royal Lemkes, Aldi en telersvereniging Sunsation de zonnebloemenactie bij de Nederlandse winkels van Aldi. Van elke verkochte plant gaat één euro naar de vrijwilligersorganisatie de Zonnebloem. De zonnebloemen in pot zijn te koop bij alle Nederlandse Aldi-winkels.
Tijdens de feestelijke opening van een nieuwe vestiging, hebben Jaco Blom (Royal Lemkes) en het team van ALDI op vrijdag 7 juni een cheque ter waarde van € 50.000,- overhandigd aan Marc Damen, directeur van de Nationale Vereniging de Zonnebloem. Op de website www.kwekerstrots.nl staan verzorgingstips om de plant mooi bloeiend te houden.

Check Also

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Oostland - Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Geef een reactie