dinsdag 18 juni 2019 | week 25
Home » Advertorial » Flinke donatie voor de Zonnebloem

Flinke donatie voor de Zonnebloem

Flinke donatie voor de Zonnebloem

Lansingerland – Nationale Vereniging de Zonnebloem bestaat dit jaar zeventig jaar. Om de vereniging in dit feestelijke jaar een extra steun in de rug te geven, initiëren Royal Lemkes, Aldi en telersvereniging Sunsation de zonnebloemenactie bij de Nederlandse winkels van Aldi. Van elke verkochte plant gaat één euro naar de vrijwilligersorganisatie de Zonnebloem. De zonnebloemen in pot zijn te koop bij alle Nederlandse Aldi-winkels.
Tijdens de feestelijke opening van een nieuwe vestiging, hebben Jaco Blom (Royal Lemkes) en het team van ALDI op vrijdag 7 juni een cheque ter waarde van € 50.000,- overhandigd aan Marc Damen, directeur van de Nationale Vereniging de Zonnebloem. Op de website www.kwekerstrots.nl staan verzorgingstips om de plant mooi bloeiend te houden.

Check Also

Ondernemers halen bijna drie ton op voor Alpe d’HuZes

Lansingerland - Berkelaren Norbert de Boer (mede-eigenaar Fundament Financiële Diensten) en Lars van den Broek (mede-eigenaar 36 Cycling BV) zijn als bestuurslid betrokken bij de Stichting Rotterdam Fund Racers. Dit jaar hebben zij voor de vijfde keer deelgenomen aan Alpe d’HuZes. Ook Monique en Aad de Jong, eveneens afkomstig uit Lansingerland deden mee voor team RFC.

Geef een reactie