woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Braderie Bleiswijk

Braderie Bleiswijk

Bleiswijk – Het dorp staat zaterdag 15 juni volledig in het teken van de jaarlijks terugkomende braderie. Ook dit jaar zal de dorpsstraat zich vullen met vele kramen. Marktlui van buitenaf maar ook de menig Bleiswijkse winkelier zal buiten in een kraam staan. Diverse verenigingen, politieke partijen en goede doelen hebben zich ook aangemeld.
Een dag vol gezelligheid, even een ‘rondje dorp’ wie weet wie of wat je allemaal tegenkomt! Van 10.00 u. tot 16.00 u.

Check Also

Lansingerland loopt mee en staat stil bij kanker

Lansingerland - Ook vanuit onze regio wordt meegedaan aan de SamenLoop voor Hoop, een 24 uur durende wandelestafette op 7 en 8 september, waarmee geld opgehaald wordt voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Teamgenoten wisselen elkaar af zodat er altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel bezoekers als deelnemers een onvergetelijk evenement zal worden.

Geef een reactie