dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Braderie Bleiswijk

Braderie Bleiswijk

Bleiswijk – Het dorp staat zaterdag 15 juni volledig in het teken van de jaarlijks terugkomende braderie. Ook dit jaar zal de dorpsstraat zich vullen met vele kramen. Marktlui van buitenaf maar ook de menig Bleiswijkse winkelier zal buiten in een kraam staan. Diverse verenigingen, politieke partijen en goede doelen hebben zich ook aangemeld.
Een dag vol gezelligheid, even een ‘rondje dorp’ wie weet wie of wat je allemaal tegenkomt! Van 10.00 u. tot 16.00 u.

Check Also

Verdriet en blijdschap gaan hand in hand bij SamenLoop voor Hoop

Lansingerland - Het was voor de eerste keer, maar gezien de vele mooie en positieve reacties waarschijnlijk niet de laatste; de SamenLoop voor Hoop die zowel zaterdag 7 als zondag 8 september het evenemententerrein naast het zwembad vulde met duizenden Lansingerlanders en familieleden. Ze kwamen allemaal voor hetzelfde: samen de emoties beleven die bij kankerpatiënten, ex-patiënten en naasten leven. Het werd een weekend van samen herdenken, steunen en vieren van het leven.

Geef een reactie