maandag 16 september 2019 | week 38
Home » Advertorial » De With verrast door goede combinatie

De With verrast door goede combinatie

De With verrast door goede combinatie

Bleiswijk – Kleiner, maar knus! Dat is de tijdelijke winkel die Vers & Co en slagerij De With sinds kort in gebruik hebben. Nadat was besloten groente, fruit en slagerij onder één dak te gaan vestigen werden plannen gemaakt. Die moeten echter ook worden uitgevoerd en daarom kwam er een noodwinkel naast het huidige pand, zodat daar gebroken en opgebouwd kon gaan worden. Een hele klus die de nodige tijd vergt.

En wat blijkt? De familie De With en hun medewerkers werden verrast door de reacties van de klanten. Het is in de noodwinkel drukker dan ooit en iedereen zoekt er een plekje, wacht rustig op z’n beurt en bovendien is alles voorradig. Ligt het door iets minder ruimte niet in de winkel, dan wordt het gehaald. Tevreden klanten, maar ook grote waardering van vader Kees en zoon Thomas de With voor hun medewerkers die elkaar heel vaak tegenkomen achter de toonbank. Want ook daar is de ruimte krapper. Gelukkig allemaal tijdelijk.

Zomerassortiment

De mooie dagen naderen weer en daarom is het tijd om de barbecue weer uit de berging te halen. Voor iedereen en in het bijzonder voor de man een moment waarop hij zich al even verheugt.
De With biedt een uitgebreid assortiment voor de barbecue die ongetwijfeld veelvuldig gebruikt zal gaan worden, hopelijk ook op de komende vaderdag.
Van biefstukspies tot Tomahawk en van groentespies tot kipsaté; online presenteert De With een uitgebreide barbecuelijst waaruit een keuze gemaakt kan worden. Advies kan altijd ingewonnen worden in de winkel en bij de slagers Stan en Bas die beiden een koksachtergrond hebben.

Salades

Veel vraag dus naar vlees voor de barbecue, maar ook naar salades in soorten en maten die zo op tafel kunnen. Er worden veel leuke gesprekken gevoerd met de klanten om hun ervaringen te horen en daar op in te kunnen spelen. Laat het mooie weer maar komen; De With is er helemaal klaar voor en kan de klanten dagelijks een goed en smakelijk assortiment presenteren.
Zolang er wordt gebouwd en de ‘reservewinkel’ dienst doet is er even geen koopavond. Die wordt na de nieuwbouw weer overwogen.

Check Also

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Oostland - Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Geef een reactie