maandag 16 september 2019 | week 38
Home » Advertorial » Lake House overhandigt cheque aan Voedselbank Rotterdam

Lake House overhandigt cheque aan Voedselbank Rotterdam

Lake House overhandigt cheque aan Voedselbank Rotterdam

Bergschenhoek – Op donderdag 6 juni heeft René Cieremans van Lake House Rotterdam een cheque met een waarde van € 1.395,- mogen overhandigen aan de Voedselbank Rotterdam. Het bedrag is opgehaald met de verkoop van de Homemade Limoncello van het gloednieuwe paviljoen.

Begin februari 2019 is Lake House Rotterdam (gevestigd in het Lage Bergse Bos) gestart met de verkoop van de Limoncello, een Italiaanse citroenlikeur die vaak wordt gedronken als digestief na de maaltijd. De Limoncello is verkrijgbaar per glas en per fles, zodat thuis ook kan worden genoten van deze zelfgemaakte lekkernij.
“Wij werken graag met lokale partijen samen en doen graag iets terug voor de maatschappij,” vertelt René. “Wij vinden het dan ook erg mooi om dit prachtige bedrag te mogen overhandigen aan De Voedselbank Rotterdam, zodat zij het uitstekende werk dat zij verrichten voort kunnen zetten.”
Gaby Bartelse van de Voedselbank Rotterdam is het volkomen met René eens.”Wij zijn ontzettend blij met ondernemers zoals René, die ons helpen ons werk voort te zetten. Alle hulp die wij kunnen krijgen is van harte welkom, wij werken enkel met vrijwilligers en zijn dus volledig afhankelijk van donaties om ons werk voort te kunnen zetten. Wij waren blij verrast door de hoogte van het bedrag, maar na de Limoncello even geproefd te hebben snappen wij dat deze zo populair is”, zegt ze. Alle donaties die de Voedselbank ontvangt worden gebruikt om de onkosten, zoals het vervoeren van de voedselpakketten, te vergoeden.
De Homemade Limoncello staat inmiddels vast op de kaart bij Lake House. Aan het eind van het jaar zal een tweede cheque worden uitgereikt.
De Voedselbank is altijd op zoek naar sponsors en vrijwilligers. Informatie: voedselbank.nl.
Meer informatie over Lake House is te verkrijgen via 010 – 223 53 81 of www.lakehouserotterdam.nl, en op Facebook en Instagram: lakehouserotterdam.

Check Also

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Oostland - Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Geef een reactie