dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Stemronde Talentenbal 2019 van start
De gemeente Lansingerland loopt over van jong talent in de sport én de kunst en cultuur. Een feit om trots op te zijn! Daarom organiseert de gemeente op maandag 8 juli 2019 de vierde editie van het Talentenbal.

Stemronde Talentenbal 2019 van start

Stemronde Talentenbal 2019 van start

De gemeente Lansingerland loopt over van jong talent in de sport én de kunst en cultuur. Een feit om trots op te zijn! Daarom organiseert de gemeente op maandag 8 juli 2019 de vierde editie van het Talentenbal.

De afgelopen weken konden verenigingen en inwoners jongeren tot en met 17 jaar die wonen in Lansingerland, aanmelden als talent. Alle genomineerde sporttalenten en cultuurtalenten zijn inmiddels bekend. Nu is de tijd aangebroken om te stemmen voor de publieksprijs.

Vakjury en publieksprijs

Tijdens het Talentenbal 2019 worden vier prijzen uitgereikt. Zowel de vakjury als de publieksjury kiezen een Sporttalent en Cultuurtalent van het Jaar.
Voor de publieksprijs bepaalt u wie van de jongeren wint. De talenten met de meeste stemmen winnen de titel Sporttalent of Cultuurtalent van het Jaar! De uitslag wordt bekend gemaakt op het Talentenbal.
Stemmen kan tot en met maandag 24 juni 2019 12.00 uur via www.lansingerland.nl/talent

Check Also

Verdriet en blijdschap gaan hand in hand bij SamenLoop voor Hoop

Lansingerland - Het was voor de eerste keer, maar gezien de vele mooie en positieve reacties waarschijnlijk niet de laatste; de SamenLoop voor Hoop die zowel zaterdag 7 als zondag 8 september het evenemententerrein naast het zwembad vulde met duizenden Lansingerlanders en familieleden. Ze kwamen allemaal voor hetzelfde: samen de emoties beleven die bij kankerpatiënten, ex-patiënten en naasten leven. Het werd een weekend van samen herdenken, steunen en vieren van het leven.

Geef een reactie