dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Mini-Roparun levert mooie cheque op

Mini-Roparun levert mooie cheque op

Mini-Roparun levert mooie cheque op

Bleiswijk – Op donderdag 23 mei organiseerde Melanchthon Business School een Mini-Roparun voor de brugklas. Ondanks het warme weer liepen de leerlingen in estafettevorm de benen uit hun lijf voor het goede doel: Roparun Team 40 van de Daniël den Hoed Kliniek. Met het bewijs van deelname – met daarop het aantal afgelegde rondes – gingen de leerlingen vervolgens op pad om het sponsorgeld te innen. Donderdag 6 juni werd de cheque met het resultaat overhandigd door een groep trotse en enthousiaste leerlingen. Maar liefst € 2796,45 werd opgehaald. Een prachtig bedrag voor de Stichting Roparun, waar Mario de Koning van Team 40 terecht heel blij mee is.

Check Also

Verdriet en blijdschap gaan hand in hand bij SamenLoop voor Hoop

Lansingerland - Het was voor de eerste keer, maar gezien de vele mooie en positieve reacties waarschijnlijk niet de laatste; de SamenLoop voor Hoop die zowel zaterdag 7 als zondag 8 september het evenemententerrein naast het zwembad vulde met duizenden Lansingerlanders en familieleden. Ze kwamen allemaal voor hetzelfde: samen de emoties beleven die bij kankerpatiënten, ex-patiënten en naasten leven. Het werd een weekend van samen herdenken, steunen en vieren van het leven.

Geef een reactie