woensdag 18 september 2019 | week 38
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Oud papier actie Bergschenhoek

Bergschenhoek – Op donderdag 13 juni wordt er oud papier opgehaald door de scholen in Bergschenhoek. De papierkliko graag voor 18.45 uur op de inzamelplaatsen zetten. De opbrengst is bestemd voor de scholen. Zij hopen op een mooie opbrengst!

Kom eens kegelen in Berghonk

Bergschenhoek – Welkom op maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagavond en vrijdagmiddag in Berghonk. Informatie: tel. 06-40667476, email: info@hetkegelhonk.nl of kijk op de website www.hetkegelhonk.nl.

Klaverjassen in de Stander

Bergschenhoek – Elke woensdagmiddag is er vanaf 13.30 uur (prijs)klaverjassen onder leiding van Hans Rens in Bibliotheek Bergschenhoek, gebouw de Stander, Wilhelminastraat 1a. Inleg: € 3,50.

Soosmiddag KBO

Bergschenhoek – Dinsdag 18 juni is er weer een soosmiddag van de KBO Bergschenhoek. Men kan elkaar ’s middags in een leuke sfeer ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. De spellendoos en de speelkaarten zijn natuurlijk ook weer aanwezig. KBO-leden, maar ook introducés en aspirant- leden zijn van harte welkom. De parochiezaal van de St. Willibrordkerk aan de Smitshoek 120 is vanaf 13.30 uur open, aanvang 14.00 uur.

Bingo in Ontmoet!

Bergschenhoek – Op zaterdag 22 juni is er weer een gezellige bingomiddag bij Welzijn Lansingerland in Ontmoet! in gebouw De Stander, Wilhelminastraat 1a. De bingo begint om 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. De kosten voor de bingo bedragen € 4,- voor tien rondes met één kaartje. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Welzijn Lansingerland op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur, tel. 010-5225545 of mail naar info@swsl.nl. Informatie: www.welzijnlansingerland.nl.

Check Also

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Klaverjassen KBO Berkel en Rodenrijs – De KBO organiseert deze maand klaverjasmiddagen op de vrijdagen …

Geef een reactie