donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Cursus digitale vaardigheden

Cursus digitale vaardigheden

Lansingerland – Bibliotheek Oostland organiseert de cursus Klik & Tik; een basiscursus voor iedereen die het gebruik van de computer eigen wil maken. Bij Klik & Tik wordt wekelijks in kleine groepjes gewerkt. Nadat de cursist voldoende kennis heeft vergaard stroomt hij uit en is er plek voor een nieuwe cursist. Deelname is gratis.
De cursus bestaat uit drie onderdelen: Klik & Tik De basis, dit onderdeel is bedoeld voor mensen die nog nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. Klik & Tik Het internet op en Klik & Tik Samen op ’t web, waarbij geoefend wordt met het (veilig) gebruiken van social media. Er wordt stil gestaan bij het gebruik van Facebook, Skype en WhatsApp. Ook maakt de cursist kennis met Instagram, LinkedIn en YouTube.
In de vestiging Bergschenhoek is er elke vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur cursus. In de vestiging Pijnacker elke vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur. Sinds kort kunnen belangstellenden ook terecht in de vestiging Berkel en Rodenrijs op dinsdag van 10.30 tot 12.30 uur.
Meer informatie en aanmelden kan bij Kimberly Steenbergen van de Bibliotheek Oostland via k.steenbergen@bibliotheekoostland.nl of 06 – 456 845 90.

Check Also

Snelle, betaalbare en goede huisvesting hoeft geen probleem te zijn

Bergschenhoek - We kennen ze allemaal; de arbeidsmigranten die hier hun handen uit de mouwen steken om werk te verrichten. Met name bij distributiecentra en in de glastuinbouw waar de tuinders veelal een beroep op hen doen, maar huisvesting levert al snel een probleem op. Twee Hoekse ondernemers hebben daar een oplossing voor die zowel snel als goed en betaalbaar is.

Geef een reactie