dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Advertorial » Wijnhandel Van Vianen specialist in whisky en mooie wijnen

Wijnhandel Van Vianen specialist in whisky en mooie wijnen

Wijnhandel Van Vianen specialist in whisky en mooie wijnen

Berkel en Rodenrijs – Als enige in Berkel en Rodenrijs kan Glenn van Vianen zijn zaak de echte speciaalzaak in sterke drank en wijnen noemen. Wijnhandel van Vianen aan het Westerplein in Berkel Centrum; al bijna 35 jaar een familiebedrijf dat meegaat met de tijd.

Het assortiment van Van Vianen bestaat voor een belangrijk deel uit wijnen; rond de 700 verschillende vanuit de hele wereld. Uitsluitend wijnen uit het betere segment en stuk voor stuk een feestje voor de smaakpapillen. Daarnaast veel dranken die erg actueel zijn met daarin een uitgebreid assortiment.

Vaderdag

Naast specialist in de mooie wijnen is Van Vianen dat eveneens in de whisky. Met maar liefst 300 verschillende is hij daarin een unicum. Daarnaast een vijftigtal gins, een uitgebreide presentatie wodka’s, rums en champagnes en allemaal uit voorraad leverbaar. Bovendien speciaal voor de naderende Vaderdag leuke aanbiedingen in geschenkverpakkingen.
Van Vianen is er niet alleen voor de particulier; ook voor een tachtigtal horecabedrijven zorgt hij dat de voorraad op peil blijft. Een aantal in Lansingerland, maar ook veel daarbuiten. Tot zelfs in Zeeland waar hij strandpaviljoens bevoorraad.

Proeflokaal

Van Vianen beschikt naast een winkel tevens over een proeflokaal dat speciaal is ingericht om proeverijen te organiseren van bijvoorbeeld whisky, wijn of gin. Vanavond (13 juni) is er ook weer een whiskyproeverij, dus bel snel of er nog ruimte is! Een whiskyproeverij met smaken vanuit de hele wereld.

Geen kratjes bier

“Sorry mannen; het kratje bier is verbannen!” lacht Glenn. “Dat kun je bij elke supermarkt kopen in een ruime keuze. Daarom hebben wij er voor gekozen ons te specialiseren. En in die specialismen is nog veel moois te ontdekken. Neem de onlangs nieuw op de markt gekomen 010 wodka uit Schiedam ‘Onder de Boompjes’ of het Berkels slokje als kruidenbitter. Ook reisde Mitchel, een van onze medewerkers, eerder deze maand met enkele collega’s richting Wales om daar met elkaar een unieke whisky te produceren bij het bekende Welsh Whisky Penderyn. In totaal een gelimiteerde oplage van zestig flessen waarvan er achttien bij ons in de winkel komen. Daarnaast presenteren we de wat kleinere, onbekendere merken; vaak de pareltjes tussen de whisky’s.”
Dus: Vaderdag verrassingsdag bij Van Vianen!

Check Also

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Oostland - Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Geef een reactie