maandag 16 september 2019 | week 38
Home » Advertorial » Dubbel feest bij Rob

Dubbel feest bij Rob

Dubbel feest bij Rob

Bergschenhoek – Het is deze maand dubbel feest bij Rob Business + Casual; de zaak in het centrum van Bergschenhoek waar elke man kan slagen als hij goed en eigentijds gekleed voor de dag wil komen. Dé herenmodezaak van Lansingerland waar je voor de mooiste dag in je leven een daarbij passend kostuum kunt kopen of in een ontspanner setting een sportievere outfit voor alledag.

Een feestelijk of een zakelijk kostuum, met bijpassende Italiaanse schoenen en overhemd. Maar waar je ook een jeans koopt van Hugo Boss of Tommy Hilfiger. Een comfortabel zittend overhemd van Desoto dat niet gestreken hoeft te worden of een overhemd met een leuke print van R². Italiaanse broeken van Mason’s die goed te combineren zijn met leuke sneakers van Boss of Fiarucci.

Voor alle leeftijden

Het is duidelijk: bij Rob Business + Casual – de naam zegt het al – is er een ruime keuze in herenkleding voor alle leeftijden.
Wat te denken van het sportieve merk Gant; zowel tijdloos als van een mooie kwaliteit. De jacks van Fortezza, Italiaanse stijl en zeer modieus. Kiezen, kijken, keuren en passen in een ontspannen sfeer; dat is altijd een feestje bij Rob.
Voor wie vader wil verrassen, vindt zeker iets van zijn gading bij Rob Business + Casual.

Ja!

De klanten die Rob Business + Casual inmiddels hebben ontdekt zeggen graag ‘ja’ als het over de presentatie gaat die tijdens de Fashion Days aan het begin van de maand werd gehouden. Met daarin de nieuwe collecties waarin volop gecombineerd kan worden en elke man zijn eigen stijl kan vinden.
Maar ‘ja’ heeft deze maand voor Rob nog een hele speciale betekenis. Hij geeft op 14 juni zijn ‘ja’woord en stapt letterlijk in het huwelijksbootje met Patricia, de vrouw van zijn dromen.

Kom daarom zaterdag 15 juni naar de winkel van Rob aan de Dorpsstraat en ontvang 50% huwelijkskorting op alle kostuums. Dat is nog eens een verrassing voor Vaderdag!

Check Also

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Oostland - Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Geef een reactie