zondag 20 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Meezingen bij popkoor de LanSingers

Meezingen bij popkoor de LanSingers

Meezingen bij popkoor de LanSingers

Bergschenhoek – Voor wie graag zingt en het heerlijk vindt om los te gaan op Queen of Adèle organiseert popkoor De LanSingers op donderdag 13 juni een open repetitie. Het Popkoor heeft een breed repertoire van de sixties tot nu. Onder de enthousiaste leiding van dirigent Gertjan Essenstam wordt wekelijks geoefend in de Cultuurfabriek in Bergschenhoek. Gertjan is producent en professioneel muzikant waardoor iedere week met veel creativiteit en plezier geoefend wordt. Bij het popkoor is een stemtest niet aan de orde en notenschrift lezen is geen vereiste. Oefenen gebeurt thuis via professionele muziekbanden. Zo kan iedereen simpel en snel elk nummer meezingen. Een paar keer per jaar wordt een optreden verzorgd.
Popkoor de LanSingers is onderdeel van het gerenommeerde Charles Vermeer Zanginstituut. Donderdag 13 juni van 20.00 tot 22.00 uur is iedereen van harte welkom om zonder enige verplichting mee te zingen. Locatie: de Cultuurfabriek, Groeneweg 49. Iedereen die lid wordt: tot de zomervakantie gratis zingen en geen inschrijfkosten.

Check Also

Kerkveiling brengt bijna € 24.000 op

Berkel en Rodenrijs - Een afgeladen Willem Huygensz. was zondag 13 oktober in afwachting van wat de Kerkveiling, met als doel het in stand houden van de Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk, deze keer in petto had. Dat was weer heel veel. De veiligmeesters kregen binnen enkele uren zo'n 155 kavels onder de hamer en dat ging ze goed af. Het uiteindelijke resultaat was bijna € 24.000.

Geef een reactie