dinsdag 18 juni 2019 | week 25
Home » Sport » CVV Berkel JO-12-1 kampioen

CVV Berkel JO-12-1 kampioen

CVV Berkel JO-12-1 kampioen

Berkel en Rodenrijs – JO-12-1 van CVV Berkel is erin geslaagd om in navolging op de titel in de hoofdklasse najaarscompetitie, óók de voorjaarscompetitie waarinmoest worden opgenomen tegen de beste regionale teams, het kampioenschap binnen te slepen. Een enorm mooie prestatie van de mannen waar trainers en ouders uiteraard super trots op zijn. Naast de reguliere competitie wist JO12-1 ook de voorrondes van de KNVB beker op overtuigende wijze te doorlopen en waren ze afgelopen zaterdag aanwezig in Barendrecht om de finale te spelen. Helaas werd de kers op de taart niet gehaald en werd de strafschoppenreeks (3-3 reguliere speeltijd) verloren, maar de prestatie over het hele jaar werd er uiteraard niet minder door!

Check Also

Gouden medailles DOTO op NK turnen

Bergschenhoek - Op 25 mei werden in Alkmaar en Duiven de Nederlands Kampioenschappen turnen gehouden. Ook DOTO was met een aantal turners en turnsters van de partij en behaalde diverse medailles.

Geef een reactie