dinsdag 18 juni 2019 | week 25
Home » Sport » BVCB 17-02 kampioen

BVCB 17-02 kampioen

BVCB 17-02 kampioen

Bergschenhoek – BVCB 17-02 is met een voorsprong van zes punten op Schipluiden 17-01 ongeslagen en overtuigend kampioen geworden van de tweede klasse. De mannen van de nieuwe coach Ray Lanser speelden dit seizoen zeer aanvallend voetbal en domineerden nagenoeg iedere wedstrijd. V.l.n.r. boven: Desailly Lanser, Sem Vonk, Sam van der Graaff, Stephan Crielaard, Dani de Gruijter, Milan Bezem, Jack Meijer en Raymond Lanser (trainer/coach). Onder: Justin Daamen, Dion Breugem, Guus den Drijver, Jasper Ulrich, Jasper Kuijper, Danny Bik en Tim Hofman. Op de foto ontbreken verdediger Mika van Dijk en Giovanni Ulrich (leider).

Check Also

Gouden medailles DOTO op NK turnen

Bergschenhoek - Op 25 mei werden in Alkmaar en Duiven de Nederlands Kampioenschappen turnen gehouden. Ook DOTO was met een aantal turners en turnsters van de partij en behaalde diverse medailles.

Geef een reactie