donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » BVCB 17-02 kampioen

BVCB 17-02 kampioen

BVCB 17-02 kampioen

Bergschenhoek – BVCB 17-02 is met een voorsprong van zes punten op Schipluiden 17-01 ongeslagen en overtuigend kampioen geworden van de tweede klasse. De mannen van de nieuwe coach Ray Lanser speelden dit seizoen zeer aanvallend voetbal en domineerden nagenoeg iedere wedstrijd. V.l.n.r. boven: Desailly Lanser, Sem Vonk, Sam van der Graaff, Stephan Crielaard, Dani de Gruijter, Milan Bezem, Jack Meijer en Raymond Lanser (trainer/coach). Onder: Justin Daamen, Dion Breugem, Guus den Drijver, Jasper Ulrich, Jasper Kuijper, Danny Bik en Tim Hofman. Op de foto ontbreken verdediger Mika van Dijk en Giovanni Ulrich (leider).

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Geef een reactie