woensdag 18 september 2019 | week 38
Home » Prikbord » PRIKBORD REGIO

PRIKBORD REGIO

Voorstelling over Maria

Pijnacker – A capella kwintet Wishful Singing brengt in hun nieuwe programma ‘What about Mary?’ een ode aan de meest veelzijdige vrouw ooit: Maria. De vijf zangeressen laten in een meeslepende voorstelling zien en horen dat Maria een belangrijke inspiratiebron is voor hun muziek en levenswijsheid. Een avond female a cappella door Wishful Singing is een kleurrijke reis vol hoogtepunten en verrassingen. De klassiek geschoolde zangeressen, onder regie van Annechien Koerselman, combineren hun wendbare stemmen en krachtige podium-presentatie op een geheel eigen wijze. Vrijdag 21 juni om 20.15 uur in de Joannes de Doperkerk te Pijnacker. Tickets & info: www.wishfulsinging.nl.

Gymnastiek 3B-Sociaal Belang

Lansingerland – De belangenvereniging organiseert elke woensdag van 09.00 tot 10.00 uur gymnastiek voor leden in sporthal Den Opper van tafeltennisvereniging TOGB op sportpark Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs. Er wordt onder deskundige leiding gesport. Na afloop drinkt men gezellig een kopje koffie met elkaar. Ook niet-leden zijn welkom een keer te komen kijken en mee te gymmen. U bent al lid voor € 16 per jaar en men betaalt € 5,- per maand om mee te gymen. Inlichtingen: Janny de Schepper, tel. 010-5115820.

Bridge bij Bridge Club Lansingerland

Lansingerland – Bridge Club Lansingerland heeft twee speelmomenten en wel op dinsdagavond aanvang 20.00 uur en donderdagochtend aanvang 09.15 uur in Zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2 te Berkel en Rodenrijs. Inlichtingen: voor de dinsdagavond mail naar wsdinsdag@bridgebcl.nl of bel 06 – 28743161en voor de donderdagochtend: wsdonderdag@bridgebcl.nl / 06 -12772362. Bel of mail gerust als u wilt kennismaken met de club.

Moeders voor Moeders

Lansingerland – Net zwanger? Dan kun je je geluk delen. Veel vrouwen worden zwanger als jij helpt. Aanmelden of informatie: tel. 0800 0228070 of Hanneke Beijersbergen, tel. 015 – 369 82 63. Bezoek ook eens de website: www.moedersvoormoeders.nl.

Hulp bij vinden baan

Lansingerland – Heb je je baan verloren of zit je niet op je plek? JobHulpMaatje kan je helpen. Samen met jou gaat men in een JobGroup van zeven bijeenkomsten aan de slag richting een nieuwe baan. Voor meer informatie en vragen: kijk op de website www.pand58.life/JobHulpMaatje of mail naar Marit Koolhaas jobgroups@pand58.life.

Tandem-maatjes project zoekt vrijwilligers/stagiaires

Lansingerland – Inwoners van Lansingerland kunnen door allerlei omstandigheden, tijdelijk of voor langere tijd, minder goed deelnemen aan onze samenleving. Het Tandem-maatjes project van Humanitas is er om deze mensen m.b.v. een maatje te ondersteunen en zo meer uit hun sociale isolement te halen. Samen op pad of gewoon thuis wat kletsen, creatieve dingen maken of juist mee naar een instantie, helpen bij solliciteren, of het sociale netwerk vergroten. Is uw interesse gewekt, neem dan contact op met de coördinator Alice Mullemeister: a.mullemeister.tandem@gmail.com / 06-12105223 of kijk op http://www.humanitas.nl/afdeling/lansingerland.

SchuldHulpMaatjes gezocht

Lansingerland – In veel huishoudens krijgen mensen de touwtjes niet meer aan elkaar geknoopt. Problematische schulden komen vaak voor, maar meestal in het verborgene. Schuld kan iedereen overkomen. Scheiding, ontslag, invaliditeit, oplichting, onverwacht toeslagen terug moeten betalen, een serie tegenvallers en ‘even niet opgelet’, zijn allemaal redenen om een schuld op te bouwen. SchuldhulpMaatje wil de onzichtbaarheid rondom schuld opheffen en nodigt mensen uit hiermee voor de dag te komen. Zij biedt een maatje die stapje voor stapje helpt om de zaken weer in beeld en op orde te krijgen, terug naar een gezonde balans tussen uitgaven en inkomsten. Om alle hulpvragers snel te kunnen begeleiden, is men op zoek naar nieuwe maatjes en een extra coördinator. Informatie: http://www.benjijschuldenvrij.nl of https://www.schuldhulpmaatje.nl/locatie/lansingerland.
Aanmelding kan bij coördinatoren Arend de Jong (06 – 267 933 96) en Jeanette Philipse (06 – 227 533 06) of per mail: coordinator@shm-lansingerland.nl.

Buurtbemiddeling

Lansingerland – Bij onenigheid met buren, kunt u een beroep doen op Buurtbemiddeling, een onafhankelijke organisatie in Lansingerland. Getrainde vrijwilligers uit Lansingerland worden ingezet om u te helpen door een luisterend oor te bieden, tips te geven om het gesprek met de buren aan te gaan, (ondersteuning te bieden bij) het leggen van contact met uw buren, te bemiddelen tussen u en uw buren, begeleiding van een gezamenlijk gesprek met de buren en het verlenen van nazorg voor naleving van onderling gemaakte afspraken. Men gaat zeer zorgvuldig om met privégegevens en de vrijwilligers hebben een geheimhoudingsplicht. Buurtbemiddeling is gratis. Te bereiken op tel. 06-83621316 (vanaf 16 augustus 2018) of via info@buurtbemiddelinglansingerland.nl. Kijk op de website www.buurtbemiddelinglansingerland.nl voor meer informatie.

Check Also

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Klaverjassen KBO Berkel en Rodenrijs – De KBO organiseert deze maand klaverjasmiddagen op de vrijdagen …

Geef een reactie