dinsdag 18 juni 2019 | week 25
Home » Advertorial » Mini-hamburgers voor vader en WK damesvoetbal in Berkel Centrum
Ook op de foto?

Mini-hamburgers voor vader en WK damesvoetbal in Berkel Centrum

Mini-hamburgers voor vader en WK damesvoetbal in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 15 juni is het dubbel feest in Berkel Centrum. Dan wordt niet alleen vader in het zonnetje gezet, maar zijn er ook verschillende activiteiten met een oranje (dames)voetbaltintje. Op deze dag spelen de Oranje Leeuwinnen de tweede groepswedstrijd van het WK.

Van 12.00 tot 15.00 uur kun je vader trakteren op een gratis mini-hamburgertje. Daarnaast kunnen zij een leuke selfie maken bij de fotozuil. Het hamburgerkraampje en de fotozuil zijn te vinden in de buurt van De Visch.
Wie na het maken van de foto deze op Twitter, Facebook of Instagram (@berkelcentrum) met de hashtag #berkelcentrum plaatst, maakt kans op het delen van de foto op de tijdlijn van Berkel Centrum.

Op het Plein (bij ’t Vierkantje) worden leuke voetbalactiviteiten georganiseerd. Wie weet win jij een mooie prijs! Schiet op de stropdas van de Oranje Leeuw en zorg ervoor dat de bal in het gat verdwijnt. De bal gooien mag uiteraard ook. Ook kan de wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen tegen Kameroen live op een groot scherm worden gevolgd, aanvang 15.00 uur.
Uiteraard staan de winkeliers voor je klaar met allerlei leuke cadeau-ideeën.

Check Also

Ondernemers halen bijna drie ton op voor Alpe d’HuZes

Lansingerland - Berkelaren Norbert de Boer (mede-eigenaar Fundament Financiële Diensten) en Lars van den Broek (mede-eigenaar 36 Cycling BV) zijn als bestuurslid betrokken bij de Stichting Rotterdam Fund Racers. Dit jaar hebben zij voor de vijfde keer deelgenomen aan Alpe d’HuZes. Ook Monique en Aad de Jong, eveneens afkomstig uit Lansingerland deden mee voor team RFC.

Geef een reactie