donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial » Ambachtelijk ijs bij Bakker Ammerlaan

Ambachtelijk ijs bij Bakker Ammerlaan

Ambachtelijk ijs bij Bakker Ammerlaan

Bleiswijk – Bakker Ammerlaan verkoopt vanaf maandag 3 juni ambachtelijk ijs in de winkel aan de Plaats 4 in Bleiswijk. Naast de allerlekkerste brood- en banketproducten kan de klant het hele ijsseizoen terecht voor heerlijk ambachtelijk ijs. Achttien smaken om je vingers bij af te likken!

Gratis ijsje

In winkel Kranenburg staan ontmoeting en beleving centraal. De klant kan er genieten van schepijs en in het bakery café van een heerlijk ijsje. Om de start van de verkoop van het ambachtelijk ijs te vieren en de klant kennis te laten maken, deelt Bakker Ammerlaan gratis ijs uit op woensdag 12 juni van 18.00 tot 20.00 uur. Eén bolletje per persoon op een hoorntje of in een bakje.
Pure smaken, natuurlijke grondstoffen en met zorg voor kwaliteit bereid. Bakker Ammerlaan heeft vijftien vaste smaken en drie wisselende smaken in het assortiment. Naast de klassieke smaken als banaan, straciatella en pistache heeft Bakker Ammerlaan ook verrassende smaken als candy roomijs en oreo cookies in het assortiment.

Verruiming openingstijden

De openingstijden van de winkel aan de Plaats zijn verruimd. Van maandag tot en met zondag kan de klant terecht voor heerlijk ambachtelijk ijs. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 7.00 tot 20.00 uur ’s avonds en vanaf 16 juni ook op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Check Also

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Geef een reactie