vrijdag 23 augustus 2019 | week 34
Home » Algemeen » Ook Bleiswijk in de bloemetjes gezet

Ook Bleiswijk in de bloemetjes gezet

Ook Bleiswijk in de bloemetjes gezet

Bleiswijk – Kernwethouder voor Bleiswijk, Ankie van Tatenhove, heeft maandagochtend samen met de voorzitter van de winkeliersvereniging Thomas de With en Mark-Jan Ton van Oase Lease, de laatste hanging baskets opgehangen bij de Plaats. Met deze handeling hangen nu in alle centra van Lansingerland ruim 200 bloembakken.
Van Tatenhove: “We zetten in op bruisende kernen en levendige winkelstraten, deze fleurige hanging baskets geven de kernen een extra gezellige uitstraling en passen perfect bij onze innovatieve glastuinbouwgemeente”.

Check Also

Spreekuur SAMEN Doen

Lansingerland – Jeugd Cultuur Fonds, Jeugd Sport Fonds, Stichting Leergeld, Welzijn Lansingerland, Bibliotheek/Taalhuis, MEE en …

Geef een reactie