dinsdag 18 juni 2019 | week 25
Home » Algemeen » Ook Bleiswijk in de bloemetjes gezet

Ook Bleiswijk in de bloemetjes gezet

Ook Bleiswijk in de bloemetjes gezet

Bleiswijk – Kernwethouder voor Bleiswijk, Ankie van Tatenhove, heeft maandagochtend samen met de voorzitter van de winkeliersvereniging Thomas de With en Mark-Jan Ton van Oase Lease, de laatste hanging baskets opgehangen bij de Plaats. Met deze handeling hangen nu in alle centra van Lansingerland ruim 200 bloembakken.
Van Tatenhove: “We zetten in op bruisende kernen en levendige winkelstraten, deze fleurige hanging baskets geven de kernen een extra gezellige uitstraling en passen perfect bij onze innovatieve glastuinbouwgemeente”.

Check Also

Braderie Bleiswijk

Bleiswijk – Het dorp staat zaterdag 15 juni volledig in het teken van de jaarlijks …

Geef een reactie