dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Nieuws » Eerste tropische dag voor De Windas

Eerste tropische dag voor De Windas

Eerste tropische dag voor De Windas

Lansingerland – Zondag was het genieten geblazen voor de liefhebbers van warm weer en van een verkoelende duik in het zwembad. Al voor het buitenbad open ging vormde zich een lange rij belangstellenden die graag naar binnen wilden om een plekje te zoeken op de ligweide en verkoeling te zoeken in een van de baden. Het werd de eerste tropische dag met een kleine tweeduizend bezoekers.

Check Also

Weg van momenten op Open Monumentendag

Lansingerland - Zaterdag 14 september is het Open Monumentendag. Het thema van dit jaar is 'Plekken van Plezier'. Dit jaar zullen, naast de historische punten, ook culturele instanties hun deuren openen voor het publiek. Cultureel en Historisch Lansingerland bundelen hun krachten en organiseren een groot evenement genaamd 'Weg van momenten'. Dit evenement is een samenwerking tussen Bibliotheek Oostland, Jay's Place en de Historische Verenigingen in Lansingerland.

Geef een reactie