zondag 21 juli 2019 | week 29
Home » Nieuws » Eerste tropische dag voor De Windas

Eerste tropische dag voor De Windas

Eerste tropische dag voor De Windas

Lansingerland – Zondag was het genieten geblazen voor de liefhebbers van warm weer en van een verkoelende duik in het zwembad. Al voor het buitenbad open ging vormde zich een lange rij belangstellenden die graag naar binnen wilden om een plekje te zoeken op de ligweide en verkoeling te zoeken in een van de baden. Het werd de eerste tropische dag met een kleine tweeduizend bezoekers.

Check Also

Bloem- en groenmiddag in binnentuin van Huize Sint Petrus

Berkel en Rodenrijs - Rond de driehonderd senioren hebben in de loop der tijd een seniorwoning gevonden rond de binnentuin van Huize Sint Petrus. In zowel woningen van 3B Wonen als van Laurens. Donderdagmiddag 4 juli werden zij uitgenodigd deel te komen nemen aan leuke zomeractiviteiten in die centraal gelegen ruimte. Het was een eerste gezamenlijk initiatief van 3B Wonen, Welzijn Lansingerland, De Naeldhorst en Laurens.

Geef een reactie