dinsdag 18 juni 2019 | week 25
Home » Nieuws » Eerste tropische dag voor De Windas

Eerste tropische dag voor De Windas

Eerste tropische dag voor De Windas

Lansingerland – Zondag was het genieten geblazen voor de liefhebbers van warm weer en van een verkoelende duik in het zwembad. Al voor het buitenbad open ging vormde zich een lange rij belangstellenden die graag naar binnen wilden om een plekje te zoeken op de ligweide en verkoeling te zoeken in een van de baden. Het werd de eerste tropische dag met een kleine tweeduizend bezoekers.

Check Also

Ronde Tafel deelt cheques uit

Lansingerland - Het grote Ronde Tafelfeest van 16 maart - Concert at the Park - zal bij velen nog vers in het geheugen zitten. Het werd een schitterend feest met bekende artiesten, een veiling en heel veel bezoekers.

Geef een reactie