dinsdag 18 juni 2019 | week 25
Home » Sport » Dames 1 Fly Over kampioen

Dames 1 Fly Over kampioen

Dames 1 Fly Over kampioen

Bleiswijk – Vier jeugdtalenten van Badmintonclub TAB Fly Over maakten afgelopen najaar de overstap naar de najaarscompetitie van de senioren. In het voorjaar wordt altijd bij de senioren de dames -en herencompetitie gespeeld. Deze competitie bevat in tegenstelling tot de najaarscompetitie geen promotie- of degradatieregeling. Er bestaan drie niveaus: A (hoog), B (midden) en C (laag). Elise Manhoudt, Imme de Wilde, Lindsey Beernink en Sara Lee van der Hulst kozen voor niveau B. Achteraf blijkt dat eigenlijk te laag, want ze zijn met overmacht kampioen geworden! Individueel staan de vier dames in de top 10 van deze competitie, Sara Lee en Imme verloren zelfs niet één wedstrijd! Het team dankt ook Lorrain de Groot (Fly Over) en Rachelle Mostert (Pip) die uitstekend zijn ingevallen. Op dinsdag 28 mei is het team gehuldigd. Trainer Arless Tjin-Asjoe en alle leden zijn erg trots op deze kanjers. En volgend jaar natuurlijk naar de A-klasse! Info: www.bcflyover.nl of de Facebookpagina van de vereniging.

Check Also

Gouden medailles DOTO op NK turnen

Bergschenhoek - Op 25 mei werden in Alkmaar en Duiven de Nederlands Kampioenschappen turnen gehouden. Ook DOTO was met een aantal turners en turnsters van de partij en behaalde diverse medailles.

Geef een reactie