vrijdag 23 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » Dames 1 Fly Over kampioen

Dames 1 Fly Over kampioen

Dames 1 Fly Over kampioen

Bleiswijk – Vier jeugdtalenten van Badmintonclub TAB Fly Over maakten afgelopen najaar de overstap naar de najaarscompetitie van de senioren. In het voorjaar wordt altijd bij de senioren de dames -en herencompetitie gespeeld. Deze competitie bevat in tegenstelling tot de najaarscompetitie geen promotie- of degradatieregeling. Er bestaan drie niveaus: A (hoog), B (midden) en C (laag). Elise Manhoudt, Imme de Wilde, Lindsey Beernink en Sara Lee van der Hulst kozen voor niveau B. Achteraf blijkt dat eigenlijk te laag, want ze zijn met overmacht kampioen geworden! Individueel staan de vier dames in de top 10 van deze competitie, Sara Lee en Imme verloren zelfs niet één wedstrijd! Het team dankt ook Lorrain de Groot (Fly Over) en Rachelle Mostert (Pip) die uitstekend zijn ingevallen. Op dinsdag 28 mei is het team gehuldigd. Trainer Arless Tjin-Asjoe en alle leden zijn erg trots op deze kanjers. En volgend jaar natuurlijk naar de A-klasse! Info: www.bcflyover.nl of de Facebookpagina van de vereniging.

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Geef een reactie