vrijdag 23 augustus 2019 | week 34
Home » Lezersschrijven » Recreatiegebied

Recreatiegebied

Het was maandagavond om half zeven toen ik in het Bergse Bos in Bergschenhoek met mijn hond aan de riem aan het wandelen was. Ik zag daar een tam vosje want hij liep mijn richting op. Stoorde zich totaal niet aan mij en mijn hond, ik stond zo’n 10 meter van hem af en heb hem een kwartier kunnen bewonderen! Wetende dat daar zaterdags en/of zondags steeds tussen de vijf en tien auto’s worden geparkeerd waar allemaal jachthonden uitkomen om daar te gaan leren jagen, met schieten, met alle gevolgen van dien. Dat zou toch ook eens verboden moeten worden in een recreatiegebied!
Een gebied waar we zuinig op moeten zijn en waar mens en dier absoluut van genieten!
Ik ben daar zeker één van.

Diny Neeleman

Check Also

Broddelwerk

Met verbazing las ik het verslag in de Heraut van 24 juli over het volgende …

Geef een reactie