zondag 15 september 2019 | week 37
Home » Advertorial » Prijzen uitgereikt van kassabonnenactie

Prijzen uitgereikt van kassabonnenactie

Prijzen uitgereikt van kassabonnenactie

Berkel en Rodenrijs – Rond de opening van Het Plein in Berkel Centrum organiseerden drie ondernemers een kassabonnenactie. Iedereen die iets bij Kantoorboekhandel Van Atten, Bakker Ammerlaan of Expert kocht en zijn kassabon inleverde kon de winnaar worden van een verrassing.

Vorige week was de trekking en maandag 20 mei reikten de drie aan het plein gevestigde winkeliers de prijzen uit.
‘Smakelijke’ bonnen van Bakker Ammerlaan voor Aad Rademaker, Annie Hulst, Nadia Haider, Esther de Wekker en C. Glerum, een boek voor Elena van Langeveld en een portemonnee voor de familie Hofland bij Robbert van Atten en een Bluetooth bij Expert voor S. van Pareerren.
De winnaars die niet bij de prijsuitreiking present waren kunnen zich met een legitimatie melden bij de winkel waar ze iets gewonnen hebben.

Check Also

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Oostland - Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Geef een reactie