donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Prijzen uitgereikt van kassabonnenactie

Prijzen uitgereikt van kassabonnenactie

Prijzen uitgereikt van kassabonnenactie

Berkel en Rodenrijs – Rond de opening van Het Plein in Berkel Centrum organiseerden drie ondernemers een kassabonnenactie. Iedereen die iets bij Kantoorboekhandel Van Atten, Bakker Ammerlaan of Expert kocht en zijn kassabon inleverde kon de winnaar worden van een verrassing.

Vorige week was de trekking en maandag 20 mei reikten de drie aan het plein gevestigde winkeliers de prijzen uit.
‘Smakelijke’ bonnen van Bakker Ammerlaan voor Aad Rademaker, Annie Hulst, Nadia Haider, Esther de Wekker en C. Glerum, een boek voor Elena van Langeveld en een portemonnee voor de familie Hofland bij Robbert van Atten en een Bluetooth bij Expert voor S. van Pareerren.
De winnaars die niet bij de prijsuitreiking present waren kunnen zich met een legitimatie melden bij de winkel waar ze iets gewonnen hebben.

Check Also

Laat je verrassen bij IVA Bleiswijk

Bleiswijk - IVA Bleiswijk B.V. - de naam staat voor Inkoop Verkoop Auto’s en geeft dus meteen de kernactiviteiten weer - werkt vanaf een schitterende zichtlocatie. Het bedrijf zit aan de Hoefweg 235 in de oksel van de N209 en de A12 en is goed vanaf de doorgaande weg te zien. Toch zijn er nog altijd inwoners uit Lansingerland die er nog niet zijn geweest. Een gemiste kans.

Geef een reactie