donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Nieuwe naam voor Primera van der Poel

Nieuwe naam voor Primera van der Poel

Berkel en Rodenrijs – Primera van der Poel aan de Wilhelminastraat 3a in Berkel en Rodenrijs krijgt per 1 juli aanstaande een nieuwe naam en een nieuwe eigenaar.
In 1961 begon de vader van Silvia met de verkoop van boekjes en snoepjes, gestart met een heel klein winkeltje aan de van Naeldwijcklaan. Later kwam haar moeder de gelederen versterken en in 1985 verhuisde het bedrijf naar de Wilhelminastraat. Daar groeide het bedrijf met Videoland nog verder en Silvia trad toe in het bedrijf. Later kwam Menno daarbij en in 2000 namen zij het over van Bert en Truus.
Het is tijd voor een nieuwe uitdaging en dus gaat vanaf 1 juli de winkel verder op dezelfde locatie (met hetzelfde personeel) als Primera Berkel en Rodenrijs. Nieuwe eigenaar wordt Yunus Yurdakul, geen onbekende bij Primera, aangezien hij al een winkel in Capelle aan den IJssel heeft.

Check Also

Laat je verrassen bij IVA Bleiswijk

Bleiswijk - IVA Bleiswijk B.V. - de naam staat voor Inkoop Verkoop Auto’s en geeft dus meteen de kernactiviteiten weer - werkt vanaf een schitterende zichtlocatie. Het bedrijf zit aan de Hoefweg 235 in de oksel van de N209 en de A12 en is goed vanaf de doorgaande weg te zien. Toch zijn er nog altijd inwoners uit Lansingerland die er nog niet zijn geweest. Een gemiste kans.

Geef een reactie