zondag 15 september 2019 | week 37
Home » Advertorial » Nieuwe naam voor Primera van der Poel

Nieuwe naam voor Primera van der Poel

Berkel en Rodenrijs – Primera van der Poel aan de Wilhelminastraat 3a in Berkel en Rodenrijs krijgt per 1 juli aanstaande een nieuwe naam en een nieuwe eigenaar.
In 1961 begon de vader van Silvia met de verkoop van boekjes en snoepjes, gestart met een heel klein winkeltje aan de van Naeldwijcklaan. Later kwam haar moeder de gelederen versterken en in 1985 verhuisde het bedrijf naar de Wilhelminastraat. Daar groeide het bedrijf met Videoland nog verder en Silvia trad toe in het bedrijf. Later kwam Menno daarbij en in 2000 namen zij het over van Bert en Truus.
Het is tijd voor een nieuwe uitdaging en dus gaat vanaf 1 juli de winkel verder op dezelfde locatie (met hetzelfde personeel) als Primera Berkel en Rodenrijs. Nieuwe eigenaar wordt Yunus Yurdakul, geen onbekende bij Primera, aangezien hij al een winkel in Capelle aan den IJssel heeft.

Check Also

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Oostland - Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Geef een reactie