zondag 15 september 2019 | week 37
Home » Algemeen » Gespot!

Gespot!

Gespot!

Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 18 mei was het mooi weer en voor Thea Woning reden om op de fiets te stappen. Ze reed via Berkel door de Broekpolder richting de belevenisboerderij. Ze maakte onderweg tal van mooie foto’s, zoals deze.

Check Also

Verdriet en blijdschap gaan hand in hand bij SamenLoop voor Hoop

Lansingerland - Het was voor de eerste keer, maar gezien de vele mooie en positieve reacties waarschijnlijk niet de laatste; de SamenLoop voor Hoop die zowel zaterdag 7 als zondag 8 september het evenemententerrein naast het zwembad vulde met duizenden Lansingerlanders en familieleden. Ze kwamen allemaal voor hetzelfde: samen de emoties beleven die bij kankerpatiënten, ex-patiënten en naasten leven. Het werd een weekend van samen herdenken, steunen en vieren van het leven.

Geef een reactie