donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Gespot!
.

Gespot!

Gespot!

Berkel en Rodenrijs – Zondag 19 mei zag Klaas Joop Visser uit Bergschenhoek tot zijn stomme verbazing mensen in een kano peddelend door het rustige water van de Groenezoom varen. Het leverde paniek op bij zo’n veertig zwanen die er verbleven. Ook een fuut die op een nest zat, schrok. Alhoewel varen met een kano in het gebied is toegestaan, vraagt de maker van deze foto’s zich af waarom dit ook voor het broedseizoen geldt. Foto: Klaas Joop Visser.

Check Also

Snelle, betaalbare en goede huisvesting hoeft geen probleem te zijn

Bergschenhoek - We kennen ze allemaal; de arbeidsmigranten die hier hun handen uit de mouwen steken om werk te verrichten. Met name bij distributiecentra en in de glastuinbouw waar de tuinders veelal een beroep op hen doen, maar huisvesting levert al snel een probleem op. Twee Hoekse ondernemers hebben daar een oplossing voor die zowel snel als goed en betaalbaar is.

Geef een reactie