zondag 15 september 2019 | week 37
Home » Algemeen » Gespot!
.

Gespot!

Gespot!

Berkel en Rodenrijs – Zondag 19 mei zag Klaas Joop Visser uit Bergschenhoek tot zijn stomme verbazing mensen in een kano peddelend door het rustige water van de Groenezoom varen. Het leverde paniek op bij zo’n veertig zwanen die er verbleven. Ook een fuut die op een nest zat, schrok. Alhoewel varen met een kano in het gebied is toegestaan, vraagt de maker van deze foto’s zich af waarom dit ook voor het broedseizoen geldt. Foto: Klaas Joop Visser.

Check Also

Verdriet en blijdschap gaan hand in hand bij SamenLoop voor Hoop

Lansingerland - Het was voor de eerste keer, maar gezien de vele mooie en positieve reacties waarschijnlijk niet de laatste; de SamenLoop voor Hoop die zowel zaterdag 7 als zondag 8 september het evenemententerrein naast het zwembad vulde met duizenden Lansingerlanders en familieleden. Ze kwamen allemaal voor hetzelfde: samen de emoties beleven die bij kankerpatiënten, ex-patiënten en naasten leven. Het werd een weekend van samen herdenken, steunen en vieren van het leven.

Geef een reactie