dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Sport » Seminar zelfverdediging

Seminar zelfverdediging

Berkel en Rodenrijs – Ook dit jaar organiseert MartialFit weer een seminar zelfverdediging en weerbaarheid en wel op zaterdag 29 juni van 15.30 tot 17.30 uur in de Oostmeerhal. Het thema voor dit jaar is: Op naar de middelbare school! Voor zowel kinderen als ouders is dit een spannend moment. Hoe fijn is het dan om kinderen extra weerbaarheid mee te kunnen geven. Het programma is speciaal samengesteld voor kinderen die in groep 8 van de lagere school zitten en die volgend jaar naar de middelbare school gaan. Ook kinderen uit groep 7 of eersteklassers middelbare school zijn welkom bij deze les. Gedurende twee uur worden diverse zelfverdedigingstechnieken geleerd en geoefend. Tijdens diverse scenario’s wordt aandacht gegeven aan technieken tegen volwassenen als tegen leeftijdsgenoten. Zowel fysieke als verbale verdediging komt aan bod en ook hoe de aandacht van omstanders getrokken kan worden. Na twee uur zijn kinderen meer weerbaar, weten zij hoe te reageren in bepaalde situaties en hoe vervelende situaties te voorzien en beter te ontwijken zijn. Toegangskaarten zijn te verkrijgen via jeroen@martialfit.nl of 06 – 165 00 483.

Check Also

Bekervoetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag: TOGB – Berkel 13.00 uur BVCB – Alexandria’66 14.30 uur Soccer Boys – Xerxes/ …

Geef een reactie