dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Zwembad De Kievit zonnig geopend

Zwembad De Kievit zonnig geopend

Zwembad De Kievit zonnig geopend

Berkel en Rodenrijs – Even leek er een kink in de kabel te komen toen de kinderen zich zaterdag 18 mei rond de klok van twaalven bij het zwembad van speeltuin De Kievit in Berkel en Rodenrijs verzamelden. Het zwembad zou die dag open gaan, maar kon dat wel doorgaan?

Trees Borkus-Henskens

Aan het weer lag het niet, want de zon deed z’n best en de temperatuur was aangenaam genoeg om met en in het water te gaan spelen, maar er waren enkele dieren die het bad bevolkten: een zebra, een olifant, opblaasdieren. Was dat goed, zo vroeg ook de speeltuinleiding zich af. Maar toen een van de kinderen spontaan reageerde met een ‘ik ben een kikker, mag ik er dan wel in?’ was het hek van de dam en sprongen ze er allemaal in.
Het werd een drukke middag; niet alleen in het zwembad, maar ook in de aangrenzende Waterkievit waarin volop met water gespeeld kon worden. Dat belooft iets voor de komende maanden, al verstopte de zon zich helaas zondag achter dikke wolken en was het te koud om te zwemmen. Maar hopelijk wachten nog veel mooie dagen en veel spetterplezier.

Check Also

Verdriet en blijdschap gaan hand in hand bij SamenLoop voor Hoop

Lansingerland - Het was voor de eerste keer, maar gezien de vele mooie en positieve reacties waarschijnlijk niet de laatste; de SamenLoop voor Hoop die zowel zaterdag 7 als zondag 8 september het evenemententerrein naast het zwembad vulde met duizenden Lansingerlanders en familieleden. Ze kwamen allemaal voor hetzelfde: samen de emoties beleven die bij kankerpatiënten, ex-patiënten en naasten leven. Het werd een weekend van samen herdenken, steunen en vieren van het leven.

Geef een reactie