donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Zwembad De Kievit zonnig geopend

Zwembad De Kievit zonnig geopend

Zwembad De Kievit zonnig geopend

Berkel en Rodenrijs – Even leek er een kink in de kabel te komen toen de kinderen zich zaterdag 18 mei rond de klok van twaalven bij het zwembad van speeltuin De Kievit in Berkel en Rodenrijs verzamelden. Het zwembad zou die dag open gaan, maar kon dat wel doorgaan?

Trees Borkus-Henskens

Aan het weer lag het niet, want de zon deed z’n best en de temperatuur was aangenaam genoeg om met en in het water te gaan spelen, maar er waren enkele dieren die het bad bevolkten: een zebra, een olifant, opblaasdieren. Was dat goed, zo vroeg ook de speeltuinleiding zich af. Maar toen een van de kinderen spontaan reageerde met een ‘ik ben een kikker, mag ik er dan wel in?’ was het hek van de dam en sprongen ze er allemaal in.
Het werd een drukke middag; niet alleen in het zwembad, maar ook in de aangrenzende Waterkievit waarin volop met water gespeeld kon worden. Dat belooft iets voor de komende maanden, al verstopte de zon zich helaas zondag achter dikke wolken en was het te koud om te zwemmen. Maar hopelijk wachten nog veel mooie dagen en veel spetterplezier.

Check Also

Bergschenhoek bruist tijdens zomers Jaarfeest

Bergschenhoek - Bruisend Bergschenhoek nodigt iedereen uit zaterdag 29 juni mee te komen feesten tijdens het Jaarfeest, waarbij het hele centrum in het teken van bruisen en feest zal staan. Tussen 10.00 en 23.00 uur wacht een vol en afwisselend programma, aangeboden door de winkeliers van het centrum.

Geef een reactie