dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Advertorial » Eerste paal voor BUBP2 de grond in
Berkel en Rodenrijs - In aanwezigheid van ontwikkelaars, kopers en andere belangstellenden kon vrijdagmiddag 17 mei de officiële eerste paal de grond in voor de bebouwing van het laatste nog braakliggende terrein op de Berkelse Poort. Het terrein ligt tussen de bedrijven van Karwei en Cas Lamens. Daar zullen 15 bedrijfsunits en 49 garageboxen worden gerealiseerd.

Eerste paal voor BUBP2 de grond in

Eerste paal voor BUBP2 de grond in

Berkel en Rodenrijs – In aanwezigheid van ontwikkelaars, kopers en andere belangstellenden kon vrijdagmiddag 17 mei de officiële eerste paal de grond in voor de bebouwing van het laatste nog braakliggende terrein op de Berkelse Poort. Het terrein ligt tussen de bedrijven van Karwei en Cas Lamens. Daar zullen 15 bedrijfsunits en 49 garageboxen worden gerealiseerd.

Trees Borkus-Henskens

Een verrassing was weggelegd voor Wil Peeters, samen met echtgenoot Bert present als voormalig eigenaar van de grond. Zij werd uitgenodigd om, gekleed in witte jas en met een witte helm op haar hoofd, te assisteren bij het heien van de officiële paal die vervolgens op vakkundige wijze de grond in werd geleid.

Project

Na het grote succes van BUBP 1 startten Ton Hermes Vastgoed en Hermes Project na een gedegen voorbereiding met BUBP2. Het gaat hier om de bouw van 49 garageboxen (waarvan er nog enkele beschikbaar zijn) en 15 bedrijfsunits (die allemaal zijn verkocht). Het project is optimaal bereikbaar, gelegen op een aantrekkelijke zichtlocatie met groene uitstraling. Bovendien op loopafstand van het centrum van Berkel en Rodenrijs.
Naar verwachting zullen de eerste eigenaren medio het eerste kwartaal van volgend jaar hun sleutel in ontvangst kunnen nemen.

Check Also

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Oostland - Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Geef een reactie