dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Sport » Voetbal BVCB – Portugaal: 2-0

Voetbal BVCB – Portugaal: 2-0

Bergschenhoek – Met een bijna weer voltallige groep bond BVCB zaterdag de strijd aan tegen het eveneens nog niet veilige Portugaal. Het werd een wedstrijd zonder echte voetbalhoogtepunten. In de slotfase van de competitie gelden echter alleen de punten.
In de eerste helft was dat gelet op het spel van beide ploegen duidelijk merkbaar. BVCB had wel een licht overwicht maar kansen waren er voor beide doelen zelden te noteren. De enige kans voor BVCB kwam in de eerste helft van de voet van Nick Walbeek.
De tweede helft bracht iets meer, omdat de ploeg van trainer Jan Everse besefte dat het twee voor twaalf was gelet op de stand op de ranglijst. Jeremy Stork werd een keer in stelling gebracht door Giovanni de Groot maar zag zijn doelpoging naast gaan. Invaller Crossifixio, voor Evan Blom, kon wel voor rendement zorgen toen hij in samenwerking met Stork ploeggenoot Yousif de Kock in stelling bracht. Deze schoot de bevrijdende 1-0 binnen. Crossifixio verruimde uiteindelijk de marge door met een fraaie boogbal BVCB de 2-0 eindstand op het scorebord te zetten.
Door deze overwinning kan de Bergschenhoekse ploeg zich volgende week met winst veilig spelen bij Forum Sport in Voorburg.

Check Also

Bekervoetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag: TOGB – Berkel 13.00 uur BVCB – Alexandria’66 14.30 uur Soccer Boys – Xerxes/ …

Geef een reactie