dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Advertorial » La Louz ondersteunt van zwangerschap tot ouderschap

La Louz ondersteunt van zwangerschap tot ouderschap

La Louz ondersteunt van zwangerschap tot ouderschap

Lansingerland – La Louz, het bedrijf van de zussen én moeders Louise en Milou, is er voor (aanstaande) moeders en hun partners. Zij helpen ouders met bewust zwanger zijn, natuurlijk bevallen en natuurlijk ouderschap. De zussen werken nauw samen, maar zijn beiden in hun eigen regio actief. Milou in Lansingerland en Louise in Limburg.

Milou van Luijk werkt als gespecialiseerd kinderverpleegkundige, draagconsulent en docent babymassage in haar ouder/kind praktijk. Om betere en bewuste keuzes te maken voor zichzelf en haar (ongeboren) kindjes, is een goede voorbereiding met de juiste informatie belangrijk voor iedere moeder. Zelf is Milou inmiddels moeder van twee zoontjes en weet ze wat wel en niet goed voelt. Ze wil graag onterechte angst voor de geboorte wegnemen en praktische handvatten geven aan de partner om de vrouw terzijde te staan en op te komen voor haar wensen.

Cursus LightBirth

Na de zwangerschapscursus van La Louz sta je krachtiger in je zwangerschap en maak je zelf bewuste keuzes voor en tijdens de bevalling. De vrouw en haar partner zijn zich bewust van wat ze kunnen verwachten en staan daardoor minder snel voor verrassingen. Ze hebben de juiste informatie en kunnen zo nodig het gesprek aangaan met zorgprofessionals over hun wensen. Zo houden ze zelf de regie om vervelende ervaringen voor te zijn. De cursus LightBirth is gebaseerd op de filosofie van hypnobirthing, met daarin ademhalings- en ontspanningstechnieken, mindfulness, massage en meditatie.

Draagconsult

Het dragen van je kindje, met een draagdoek of ergonomische drager, kun je doen vanaf de eerste dag na de geboorte. Door het dragen krijgt je kindje de tijd en ruimte om te wennen aan de nieuwe omgeving. Tijdens het dragen worden alle zintuigen geprikkeld: voelen, horen, zien, ruiken en het evenwicht. Door het dragen leer je je kindje sneller kennen en kun je sensitief reageren op zijn behoeften. Dragen is heel fijn, gezellig én praktisch. Als draagconsulent helpt Milou je om het dragen een fijne ervaring te laten zijn; veilig en ergonomisch.
Bewuste aandacht voor en momenten met je kindje stimuleren de band tussen ouder en kind.
Daarom deelt Milou graag haar visie op natuurlijk ouderschap. Ze volgde een opleiding tot docent babymassage en baby yoga. Ook rondde ze een opleiding tot babyconsulent af. Zo kan ze ouder en kind goed begeleiden als het hen zelf even niet meer lukt.
Voor meer informatie: www.lalouz.nl .

Check Also

Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Oostland - Op Prinsjesdag zal koning Willem-Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Een dag later organiseert VNO-NCW West een zestal Miljoenenontbijten. Ondernemers in onze regio zijn welkom op het ontbijt van VNO-NCW Oostland.

Geef een reactie