donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Expositie ‘mens en natuur’ bij Artihove

Expositie ‘mens en natuur’ bij Artihove

Expositie ‘mens en natuur’ bij Artihove

Bergschenhoek – Op het mooie landgoed Artihove zullen kunstwerken van de Spaanse kunstenares Cristina Villalba worden geëxposeerd. De opening van de expositie vindt plaats op 25 en 26 mei, op beide dagen van 15.00 tot 18.00 uur. De expositie is daarna nog tot 1 september te bezoeken. Tijdens de openingsdagen is de kunstenares zelf aanwezig.

Belangstellenden worden zaterdag en zondag bij Artihove verwelkomd met een glaasje Prosecco. De muzikale omlijsting van het geheel wordt verzorgd door het duo Pierre en Roos. Bij mooi weer kan men tijdens het bezoek aan de showroom genieten van een drankje op het terras of van een wandeling in de fraaie omgeving.
Kenmerkend aan de kunst van Cristina is het onbeperkt hergebruiken van diverse materialen zoals glas, metaal, diverse houtsoorten of materiaal afkomstig uit haar eerdere werken. Zij gebruikt hiervoor de term ‘Upcycling Art’.
Cristina: “Als kunstenaar wil ik mijn overtuigingen over duurzaamheid in praktijk brengen en laten zien hoe belangrijk recycling is, in welke vorm dan ook. Dit demonstreer ik met materialen die in principe waren bestempeld als afval. Ik hergebruik ook oude elementen die al eens gerecycled zijn. Zelfs mijn eigen werken worden soms geregenereerd door een onbeperkt hergebruik van delen uit eerdere werken, die in een soms eindeloos lijkend creatief proces samen tot een nieuw werk worden gevormd.”
Momenteel is Cristina werkzaam als kunstlerares aan de Internationale School in Amsterdam.
Artihove is gevestigd aan de Hoeksekade 162 te Bergschenhoek. Informatie: www.artihove.nl of www.cristina-art.nl.

Check Also

Gratis automaat en trekhaak op de Mazda CX-5

Zoetermeer - Mazda-dealer De Voorstad biedt tijdelijk een unieke actie bij aankoop van een nieuwe Mazda CX-5 uit voorraad. Deze actie gaat gepaard met een voordeel dat de koper nergens anders in Nederland treft.

Geef een reactie